Intensive track
Free your mind!


Doorbreek beperkende overtuigingen en own jouw toekomst met het revolutionaire 8-weekse online trainingstraject waarin je jouw wereld verandert.


IK DOE MEE!

Je kunt niet gaan zitten afwachten tot de wereld verandert. Het leven wat jij wil, met purpose, voldoening en succes, wacht op je en komt niet vanzelf aanwaaien. Je zult er actie voor moeten nemen om jouw toekomst te veranderen. Als je dat niet doet, wordt je geleefd door je omstandigheden en de verwachtingen uit je omgeving. 


Meer uit jezelf halen begint bij Free Your Mind.

Train je brein,

verander je leven.

8 weken, 15 minuten per werkdag

Geef je zelfvertrouwen een boost

Vind nieuwe inspiratie

Word gezien om jouw unieke kracht

Gebruik deze crisis om keihard te groeien

Maak sterkere connecties met jezelf en anderen

Weet hoe jij kan bijdragen aan verandering

Het is nu tijd om jouw stem te laten horen.

We zijn er klaar voor dat jij ruimte in gaat nemen om jouw unieke dromen om te zetten in doelen en actie. We can't wait.

JA, DIT WIL IK

Creëer jouw leven!

Free Your Mind is een intensief videotraject van Futureness, ontwikkeld om je te helpen jouw talent, visie en unieke kracht te vinden en te ontwikkelen. Zodat jij door elke verwachting, tegenslag of belemmerende overtuiging heen kunt breken om de toekomst te creëren die in lijn is met wat jíj echt wil en belangrijk vindt. Dit 8-weekse online coachingstraject is speciaal gemaakt om je vandaag nog op weg te helpen, met video microlearnings gegeven door de meest relevante en inspirerende ondernemers, creatives en business disruptors die hun beste inzichten met je delen.


Start nu en wij helpen jou zélf vorm te geven aan jouw visie, jouw doelen en jouw toekomst.


Klanten zeggen dit over Futureness:

'Futureness inspireert en brengt verdieping in je ontwikkeling door je te laten leren van een unieke groep collaborators met ieder een eigen invalshoek'.

<p><span style="color: rgb(13, 14, 16);">Robert van 't Blik</span></p>, <p><span style="color: rgb(104, 116, 126);">Development Catalyst</span></p>

Robert van 't Blik

Development Catalyst

'Futureness is echt een kadootje aan mezelf om me op een fijne manier breder te ontwikkelen.'

<p><span style="color: rgb(13, 14, 16);">Christianne</span></p>, <p></p>

Christianne

'Zo verfrissend om zwarte en LGBTQ+ mensen vertegenwoordigd te zien als experts van hun eigen vak op het gebied van ondernemerschap en inclusiviteit.'

<p>Gyor Moore</p>, <p><span style="color: rgb(104, 116, 126);">Inclusive Brand Strategist</span></p>

Gyor Moore

Inclusive Brand Strategist

Koop nu je ticket voor

Free your mind!

IK BEN ER KLAAR VOOR!

Wat maakt Free Your Mind zo uniek?

SOCIAAL BETROKKEN

Echte voldoening komt van bijdragen aan iets groters dan jezelf. Wij helpen je met het vinden van je missie en doelen die in lijn zijn met hoe jij de wereld voor je wil zien.

VOOR ONZE GENERATIE

Futureness is een progressief platform dat opgericht is in 2020. We halen zelfontwikkeling weg uit de zakelijke lelijkheid en zetten iets neer wat relevante issues durft te bespreken en de norm bevraagt.

MICROLEARNINGS

Dit zijn video's van ongeveer 15 minuten waar een opdracht aan vast zit die ervoor zorgt dat je direct actie kunt nemen op nieuwe inzichten. Persoonlijke ontwikkeling is hierdoor super toegankelijk en door geïsoleerd leren onthoud je de lessen beter.

Diverse trainers

Niet vanuit maar één wereldbeeld, maar vanuit verschillende perspectieven en met verschillende technieken leer je naar jezelf kijken, de wereld om je heen onderzoeken en actie te nemen.

8 weken, iedere werkdag

Doordat je twee maanden een ritme van zelfontwikkeling opbouwt, maak je jouw persoonlijke ontwikkeling onderdeel van je leven. Continu groeien, op welke manier dan ook, is de sleutel tot een gelukkig leven.

leer van innovators

De lessen gegeven door ondernemers die buiten bestaande kaders denken om jouw te inspireren met nieuwe mogelijkheden. Deze innovators hebben ruimte voor zichzelf gecreëerd en leren jou hetzelfde te doen.

Neo's hero journey

Blijf continu engaged door gebruik van de meest succesvolle storytelling technieken. Je gaat dezelfde ontwikkeling door als Neo in The Matrix.

Op basis van NLP

Doordat de training inzichten vanuit Neuro Linguïstisch Programmeren gebruikt, ga je beter communiceren en werk je onbewust aan je mindset.

Free Your Mind kijk je op al jouw devices in HD!

De dagelijkse videotraining waarin je in 40 micro-lessen jouw visie en missie ontwikkelt om op basis daarvan doelen te stellen. Je gaat persoonlijke drijfveren inzetten als motivatie, je unieke kracht vinden en leren kiezen voor een toekomst zoals jíj die wil zien.

Je zult een beslissing moeten maken om meer van jezelf te worden en te groeien.

Stel je jouw grootste droom of doel voor. Zo groot dat je er bang van wordt. Stel je voor hoe jij je zult voelen wanneer je dit hebt behaald. Wie is er bij je? Hoe ziet je leven er dan uit? Je bent hier met een reden. Jij bent niet de persoon die settelt. Je bent niet iemand die naar je leven kijkt en denkt, yep prima goed genoeg, terwijl je diep van binnen weet dat er meer is! Een nieuw level van voldoening, succes, bijdragen, geluk.


Je bent hier op deze pagina omdat je weet dat er meer is. Omdat je grote dromen hebt. Wij zijn hier om je te laten zien hoe je daar komt.

IK WIL DIT

Aan het einde van het traject heb je dit bereikt:


1.
Je leeft vanuit jouw visie en unieke kracht

Je weet waar je voor staat en kunt je mening duidelijk overbrengen. Je vertrouwt meer op je eigen keuzes en staat zekerder in het leven doordat je alle handvatten hebt om dat wat jij écht wil, door te vertalen in alles wat je doet.

2. Je doorbreekt beperkende systemen

Je bent in staat om verbanden te leggen en patronen te herkennen bij jezelf en in onze cultuur. Je weet hoe systemische ongelijkheid werkt, je hebt een analytisch en kritisch vermogen ontwikkeld om de norm te bevragen en ziet dat je als individu invloed hebt op verandering.

3. Je hebt een mindset van succes en vooruitgang

Je kunt groot denken en je hebt verwachtingen van je omgeving losgelaten. Je hebt een mindset van vooruitgang en succes ontwikkeld en je weet hoe je communicatie effectief kunt inzetten voor jouw persoonlijke en zakelijke missie.

4. Je zet je doelen in actie om

Je hebt heldere doelen geformuleerd die aansluiten bij jouw eigen visie, je weet jezelf te activeren en je bent verandering in jouw leven in gang aan het zetten.


Dit kun je verwachten van de training

8 weken lang ontvang je iedere werkdag een email met daarin een korte video micro-learning en een daaraan gekoppelde opdracht.

Hoe werkt Free Your Mind precies?

Wij gaan je acht weken trainen en aanzetten tot actie. Wil je weten hoe precies? Deze video legt het je uit.Koop vandaag nog je ticket!

Ontvang iedere dag een microlearning met de beste inzichten, strategieën en methodes om keihard te gaan groeien. Als jij gecommitteerd bent om je leven volgens jouw visie te gaan leven, beperkende overtuigingen te doorbreken en jouw kracht te vinden, hoor je thuis in het Free Your Mind traject!

KOOP NU


Wat je precies bij je Free Your Mind traject krijgt:

<p><span class="text-2xl">Dagelijkse video microlearning</span></p>

Dagelijkse video microlearning

Elke werkdag krijg je een email met daarin een korte, inspirerende videoles. Direct op je laptop of je mobiel te bekijken.

<p><span style="color: #000000;"><span class="text-2xl">Elke werkdag een opdracht</span></span></p>

Elke werkdag een opdracht

Wij geven je alle tools om je learnings direct om te zetten in actie. Van mindset-tricks tot doelen stellen.

<p><span style="color: #000000;"><span class="text-2xl">Theorie en achtergrond</span></span></p>

Theorie en achtergrond

Naast de les en de opdracht geven we je extra leestips, business strategieën en wetenschappelijke onderbouwingen.

Available in application stores for mobile Available in application stores for mobile tablet and phone

Mis geen enkele les met activerende emails en worksheets om de lessen direct toe te passen.

Op al je devices te openen met direct toegang tot de microlearning van de dag!


'You have to let it all go. Fear, doubt and disbelieve. Free your mind.'

Morpheus

The Matrix

Klaar om jouw wereld te veranderen?

8 weken, iedere werkdag

40 waardevolle lessen en inzichten

Meer dan 13 uur aan videolearnings

price option <p><span class="text-xl"><span class="text-left block">FREE YOUR MIND</span></span></p><p></p><p><br></p>

FREE YOUR MIND


€399,-

FAQ

Waarom duurt dit traject 2 maanden?

Door jezelf 2 maanden lang, voor 15 minuten per werkdag te committeren aan je eigen ontwikkeling te werken zet je echte verandering in gang. In totaal is de inhoud van het traject ongeveer een dag aan informatie, maar door het uit te strekken gaat het veel meer impact maken en kom je in een ritme van continu leren.

Wat zijn microlearnings?

Microlearnings zijn korte lessen over 1 onderwerp. Het is bewezen dat deze manier van geïsoleerd leren de meest effectieve manier is om nieuwe inzichten tot je te nemen en ze ook daadwerkelijk te laten resoneren. Onze microlearnings zijn videolessen die je dagelijks op ons platform kunt bekijken.

Wat voor opdrachten kan ik verwachten?

De opdrachten en heldere templates zijn erop gericht dat jij de learnings van die dag meteen kunt omzetten in wat voor jou toepasbaar is. We vinden het heel belangrijk dat je jouw ideeën gaat omzetten in actie en dat je niet blijft zitten met een miljoen inzichten zonder dat je weet hoe je ermee aan de slag gaat.

Wat zit er in de communicatie training? 

We zijn geïnspireerd door onder andere Tony Robbins, gebruiken technieken uit KIM trainingen, NLP en gedragspsychologie. We hebben de beste inzichten en technieken gecombineerd om jou zo effectief en goed mogelijk je communicatie skills te verbeteren.

Is dit een soort NLP opleiding?

We gebruiken technieken uit NLP maar zijn geen NLP opleiding. Naast NLP gebruiken we namelijk ook inzichten en technieken uit andere velden.

Wat is Neo's hero journey?

De hero’s journey is een techniek uit storytelling waarin het meestal om de hoofdpersoon gaat die een reis doormaakt en dingen moet overwinnen om uiteindelijk de held van het verhaal te worden. In de lessen die jij gaat krijgen, volg je dezelfde reis als Neo, de protagonist uit The Matrix. Hij gaat in deze film van een nieuwsgierige hacker naar iemand die het systeem heeft uitgespeeld en kan veranderen. 

Mijn werkgever betaalt de training, maar heeft een specifieke factuur nodig

Mail ons even op hello@futureness.nl wat je precies moet aanleveren voor je werkgever. Dan gaan we het helemaal regelen samen!

Mijn vraag staat er niet bij

Check onze algemene FAQ even, misschien staat daar het antwoord waar je naar zoekt. Zo niet mag je ons altijd een email sturen op hello@futureness.nl