Speciale actie!

Futureness X LINDA.meiden

Nu voor LINDA.meiden volgers: 1 maand gratis toegang tot Futureness, zodat je verder kunt kijken in de masterclass van Mandy & Roos én alle andere masterclasses kunt zien!


Na het aanmaken van een account kijk je de eerste maand gratis en daarna betaal je € 19,95 per maand tot wederopzegging.

YES! IK WIL VERDER KIJKEN

Jezelf ontwikkelen gaat over verder komen dan waar je nu bent. Meer uit jezelf halen. Losbreken van verwachtingen en weten wie je echt bent en wat je unieke kracht is. In je eentje is dit lastig. Je hebt nieuwe inspiratie en inzichten nodig van mensen die jou snappen. Deze mensen vind je op Futureness. 

Inclusieve masterclasses, van creativiteit tot persoonlijke ontwikkeling, gemaakt voor ónze generatie.

Durf buiten bestaande kaders te denken.

Leer de beste inzichten en strategieën door persoonlijke en echte verhalen. De meest relevante, eigenwijze en inspirerende ervaringsdeskundigen, creatives en ondernemers van nu komen samen bij Futureness.


Geef je zelfvertrouwen een boost

Leer welke stappen ervaringsdeskundigen hebben genomen om te komen waar ze nu zijn

Krijg nieuwe inspiratie door diverse en persoonlijke voorbeelden

Word gezien om jouw unieke persoonlijkheid

Maak sterkere connecties met jezelf en anderen

Ontwikkel een mindset van groei

Ontdek wat jou drijft en hoe jij kan bijdragen aan verandering

Match made in heaven <3

Deze samenwerking is ontstaan is vanuit het gezamenlijke doel meer ruimte te creëren voor inspirerende, gedurfde en diverse verhalen en lessen. Sparks all around dus!Speciaal aanbod voor lezers en volgers van LINDA.meiden:

1e maand gratis toegang tot alle masterclasses!

Dit abonnement is tijdelijk en kost slechts €19,95 per maand.

KRIJG NU TOEGANG


Wat zit er bij het Futureness X LINDA.meiden abonnement?

<p><span class="text-2xl">Toegang tot alle masterclasses</span></p>

Toegang tot alle masterclasses

Met regelmatig nieuwe classes online groeit je abonnement steeds verder. Je raakt niet uitgekeken. Je krijgt toegang tot elke masterclass die Futureness geproduceerd heeft. Een enkele masterclass kost €59, dus deze aanbieding is echt uniek.

<p><span style="color: #000000;" ><span class="text-2xl">Samenvattende werkboeken</span></span></p>

Samenvattende werkboeken

Verwerk je opdrachten in je werkboek. Per masterclass is die te downloaden om je niet achter te laten met een miljoen inzichten zonder dat je ze op jezelf hebt kunnen toepassen. Vol inzichten, opdrachten en tips.

<p><span style="color: #000000;"><span class="text-2xl">Theorie en achtergrond</span></span></p>

Theorie en achtergrond

Naast de les en de opdracht geven we je extra leestips, business strategieën en wetenschappelijke onderbouwingen.

Over Futureness

Het is onze missie om mensen te bekrachtigen, te laten groeien, door persoonlijke ontwikkeling toegankelijker, inclusiever en inspirerender te maken. Wij geloven er keihard in dat wanneer er meer en meer mensen hun unieke en diverse ideeën tot uiting brengen, de wereld een mooiere en vrijere plek wordt voor iedereen. ⚡️🌈


Daarom maken we inclusieve, inspirerende masterclasses, trajecten en microlearnings zodat jij jouw eigen plek in de wereld kunt creëren.

Begin nu direct met kijken

Start hier jouw Futureness X LINDA.meiden abonnement.

BEGIN JE GRATIS MAAND

Mensen zoals jij gingen je al voor

'Futureness inspireert en brengt verdieping in je ontwikkeling door je te laten leren van een unieke groep collaborators met ieder een eigen invalshoek'.

<p><span style="color: rgb(13, 14, 16);" >Robert</span></p>, <p></p>

Robert

'Dag voor dag leer ik mezelf beter kennen. En, voor mij een hele belangrijke, word ik aangezet tot actie!'

<p><span style="color: rgb(13, 14, 16);" >Daisy</span></p>, <p></p>

Daisy

'Zo verfrissend om zwarte en LGBTQ+ mensen vertegenwoordigd te zien als experts van hun eigen vak op het gebied van ondernemerschap en inclusiviteit.'

<p>Gyor</p>, <p></p>

Gyor

Waarom Futureness uniek is:


1.
Super veel waarde voor de kennis die je ontvangt

Als je alle kennis, inzichten en mindset één op één van deze contributors zelf zou willen leren, zou dit een heel stuk duurder uitvallen.

2. Uniek gecreëerde content

Alle masterclasses, workshops en microlearnings zijn op basis van gedragspsychologie, storytelling technieken en NLP. Ze zijn stuk voor stuk speciaal door Futureness ontwikkeld in samenwerking met de contributor. Dezelfde lessen vind je dus nergens anders.

3. Doorontwikkeld platform

Onze content is hoogwaardig geproduceerd, highly consumable en neemt je mee in een verhaal. Dat vraagt om een next-level platform. Geen buffering of gedateerde UX. Futureness laat je makkelijk streamen, casten en schakelen tussen al jouw devices in Ultra HD.

4. Je zet je inzichten in actie om

Alle masterclasses, workshops en microlearnings bevatten één of meerdere opdrachten om ervoor te zorgen dat je jouw learnings meteen toepasbaar maakt.

Mis deze masterclasses niet.

Dit is een selectie van de masterclasses die onderdeel zijn van jouw Futureness X LINDA.meiden abonnement.

Deze actie is helaas tijdelijk. De reguliere prijs per masterclass is €59,-


'We hebben niet meer van hetzelfde nodig, maar meer van iets nieuws.'

- This is Gary, in haar masterclass

Het vinden van je eigen stijl

Kijk nu als volger van LINDA.meiden 1 maand gratis naar alle masterclasses van Futureness.

Continu toegang tot relevante, inspirerende masterclasses

Kortingen en ledenacties voor alle trajecten van Futureness

Uitzonderlijk lage prijs voor dit abonnement


Let op: met dit abonnement krijg je geen automatische toegang tot het Free Your Mind traject.

price option <p><span class="text-lg"><span class="text-left block">FUTURENESS X LINDA.MEIDEN</span></span></p>

FUTURENESS X LINDA.MEIDEN

GRATIS

Eén maand gratis toegang tot alle masterclasses van Futureness.


Daarna €19,95 per maand. Maandelijks opzegbaar.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING TRAJECT

Train je mindset, vind jouw missie met het Free Your Mind traject.

NU EARLY BIRD TICKETS

TRAJECT

Bouw je eigen agency-waardige merk met Strategic Brand Building.

MEER INFO


FAQ

Wat is Futureness?

Wij zijn een online videoplatform met als missie systemische veranderingen in gang te zetten door mensen te helpen alles uit zichzelf te halen. We trainen hoe je buiten bestaande kaders denkt om zo met nieuwe oplossingen te komen die onze toekomst verandert. Futureness traint je mindset om niet meer van hetzelfde, maar meer van iets anders de wereld in te brengen. We zijn open, inclusief en ondernemend en geloven dat creativiteit, activisme en business innovatie de sleutel is tot echte verandering.

Voor wie is Futureness bedoeld?

Voor iedereen die voelt dat er meer in zichzelf zit en open staat om te leren. Of je nu (aspirant) ondernemer bent, student, binnen een team werkt, creative bent, manager of future world leader. We hebben alle classes zo samengesteld dat het toegankelijk is voor mensen met weinig tot geen ervaring met het onderwerp tot mensen die al ervaren zijn. We lanceren regelmatig nieuwe masterclasses, trajecten en microlearnings waarin je nieuwe skills aanleert, jouw vuur aanwakkert en toepasbare inzichten opdoet.

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Na de eerste gratis maand (31 dagen nadat je je hebt aangemeld) gaat je abonnement automatisch verder als betaald abonnement. Tijdens het aanmelden geef je hiertoe alvast je creditcard, paypal of Ideal gegevens door, zodat we dit in gang kunnen zetten. Een paar dagen voordat je gratis abonnement omgezet wordt in een betaalde versie, ontvang je van ons nog een reminder dat dit gaat gebeuren. Mocht je je abonnement dan willen opzeggen, dan heb je dus nog een paar dagen de tijd hiervoor.

Wat voor opdrachten kan ik verwachten?

De opdrachten en heldere templates zijn erop gericht dat jij de learnings van die dag meteen kunt omzetten in wat voor jou toepasbaar is. We vinden het heel belangrijk dat je jouw ideeën gaat omzetten in actie en dat je niet blijft zitten met een miljoen inzichten zonder dat je weet hoe je ermee aan de slag gaat.

Op welk device kan ik classes bekijken?

Je kunt leren en geïnspireerd worden op elke plek waar jij maar wil. Op je smartphone, computer, laptop, Chromecast, Apple TV. Onze high-quality video player zorgt op elk device voor een optimale ervaring.

Krijg ik met Futureness X LINDA.meiden ook onbeperkt toegang tot alle andere content?

Het Futureness X LINDA.meiden abonnement geeft je toegang tot alle masterclasses van Futureness. Microlearnings, workshops en trajecten zijn apart beschikbaar.

Mijn vraag staat er niet bij

Check onze algemene FAQ even, misschien staat daar het antwoord waar je naar zoekt. Zo niet mag je ons altijd een email sturen op hello@futureness.nl