New Leadership Basics

De wereld is veranderd, blijf relevant en til jouw leiderschapsstijl in 9 weken naar het volgende niveau. Voor de leiders van nu die klaar zijn voor morgen.


Startdatum: direct beschikbaar

YES, I'M IN!


New Leadership Basics is een 9-weeks online masterclasstraject met wekelijkse video masterclasses, gegeven door de meest relevante en inspirerende ondernemers, creatives en business disruptors die hun beste inzichten met je delen.

Na twee maanden ben jij een relevante leider, persoon en professional die connectie weet te maken met jezelf en je omgeving.

Empower jezelf om de leider te zijn die je echt wil zijn.

9 weken, 1 masterclass per week

Weet zeker dat jij op het juiste pad zit

Word veelzijdiger, flexibeler en meer gedreven om verandering te realiseren

Profileer jezelf op een manier die bij jou past

Weet wat de nieuwe generatie nu drijft en hoe jij hiermee om kunt gaan

Word gezien als relevante leider

Ervaar persoonlijke groei en ontwikkeling

Ontwikkel diepere, meer betekenisvolle connecties met jezelf en jouw team

Weet hoe jij kan bijdragen aan verandering of dat kunt blijven doenBepaal zelf hoe jij in je carrière staat en hoe jouw waarden voor het bedrijf kunnen werken.

Ga van skills naar missie, van shareholders naar stakeholders, van financiële naar duurzame groei, van functie naar mens. Openstaan voor het onbekende, luisteren, lef om jezelf te laten zien, van fitting in naar standing out. Van processen naar creativiteit, van korte termijn naar lange termijn, van doen wat verwacht wordt naar zelf ondernemend zijn.

Maak de keuze.

Maak meer impact dan ooit.

New Leadership Basics.

Voor relevante leiders van nu.

ALLE INFO


Klanten zeggen dit over Futureness:

'Futureness inspireert en brengt verdieping in je ontwikkeling door je te laten leren van een unieke groep collaborators met ieder een eigen invalshoek'.

<p><span style="color: rgb(13, 14, 16);">Robert van 't Blik</span></p>, <p><span style="color: rgb(104, 116, 126);">Development Catalyst</span></p>

Robert van 't Blik

Development Catalyst

'Futureness is echt een kadootje aan mezelf om me op een fijne manier breder te ontwikkelen.'

<p><span style="color: rgb(13, 14, 16);">Christianne</span></p>, <p></p>

Christianne

'Zo verfrissend om zwarte en LGBTQ+ mensen vertegenwoordigd te zien als experts van hun eigen vak op het gebied van ondernemerschap en inclusiviteit.'

<p>Gyor Moore</p>, <p><span style="color: rgb(104, 116, 126);">Inclusive Brand Strategist</span></p>

Gyor Moore

Inclusive Brand Strategist

New
Leadership Basics

Empower jezelf en maak impact.

De wekelijkse videotraining waarin je leert hoe leiderschap er in 2021 uit ziet. Je ontwikkelt een visie op hoe verandering kan plaatsvinden. Je gaat jezelf als leider en authentiek persoon positioneren en jezelf zichtbaar kunt maken op een manier die bij jou past. Je maakt betekenisvollere connectie met je collega's en team. Je bent op de hoogte van thema's die nu spelen bij jongere generaties en ontwikkelt technieken die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werk.

9 weken

Doordat je 9 weken een ritme van inspiratie en actie opbouwt, train je je brein om open te staan voor inspiratie van buitenaf en leer je de waarde van diverse input en verschillende zienswijzen.

leer van innovators

Leer van en met bedrijven en ondernemers die hun niche innoveren. Motiveer jezelf om buiten de kaders te denken, om thema’s persoonlijk en tastbaar te maken, en verandering teweeg te brengen binnen jouw organisatie.

Op basis van NLP

Doordat de training inzichten vanuit Neuro Linguïstisch Programmeren gebruikt, leer je automatisch beter communiceren en werk je onbewust aan je mindset.

Aan het einde van het traject heb je dit bereikt:


1.
Ben jij een ondernemende, inspirerende leider met ownership.

Je weet waar je voor staat en durft daar ook voor te gaan staan. Je kunt je mening helder overbrengen en vertrouwt meer op je keuzes.

2. Je doorbreekt beperkende systemen

Je bent in staat om verbanden te leggen en patronen te herkennen bij jezelf en je bedrijfscultuur. Je hebt een analytisch en kritisch vermogen ontwikkeld om de norm te bevragen en ziet dat je als individuele leider invloed hebt op verandering.

3. Profileer jij jezelf als authentieke leider

Je hebt het lef ontwikkeld om jezelf kwetsbaar op te stellen. Je weet hoe jij jezelf en je persoonlijkheid zichtbaar kunt maken en bekend wordt om jouw authentieke kracht.

4. Voeg jij nog meer waarde toe.

Je ziet waar groei mogelijk is, waar meer impact gemaakt kan worden en je hebt de skills ontwikkeld om dit om te zetten in actie.


Dit kun je verwachten van de training

9 weken lang ontvang je iedere maandag een email met daarin jouw toegang tot een masterclass en een daaraan gekoppelde opdracht.

Thema 1: Het nieuwe ondernemerschap

Ervaar hoe zakelijke groei en maatschappelijk bijdragen elkaar versterken. Ontdek de eerste stappen die jij kunt zetten om het verschil te maken binnen jouw team en organisatie.

Thema 2: Persoonlijkheid op de werkvloer

Neem je eigen toekomst in handen, kijk naar het grotere geheel en ontdek wat jouw rol is om de toekomstvisie van jouw organisatie te realiseren. Leer waar jouw intrinsieke motivatie zit om verschil te maken en waar jij kan bijdragen aan een gezonde, betekenisvolle organisatie.

Thema 3: Slimme groei

We helpen je om de balans te vinden tussen bedrijf en maatschappij, en dit te vertalen naar persoonlijk leiderschap en daarmee de eerste stap te zetten om het een tastbaar onderdeel te maken van jouw persoonlijke groei en bedrijfscultuur.

Wat je precies bij je New Leadership Basics traject krijgt:

<p><span class="text-2xl">Wekelijkse video masterclass</span></p>

Wekelijkse video masterclass

Elke week krijg je een email met daarin een inspirerende masterclass. Direct op je laptop of je mobiel te bekijken.

<p><span style="color: #000000;"><span class="text-2xl">Samenvattend werkboek</span></span></p>

Samenvattend werkboek

Verwerk je opdrachten per masterclass in het bijbehorende werkboek. Gestructureerd op basis van de hero's journey.

<p><span style="color: #000000;"><span class="text-2xl">Theorie en achtergrond</span></span></p>

Theorie en achtergrond

Naast de les en de opdracht geven we je extra leestips, business strategieën en wetenschappelijke onderbouwingen.


'A true leader inspires themselves and other to do, be, give and become more than they ever thought possible.'

Tony Robbins

Klaar om jezelf te empoweren als leider?

9 weken inspiratie en werken aan groei

11+ uur aan waardevolle lessen en inzichten

Direct beschikbaar

price option <p>NEW LEADERSHIP BASICS</p>

NEW LEADERSHIP BASICS

€499,-

Het leiderschapstraject om jouw leiderschapsstijl en softskills naar 2021 te brengen.


FAQ

Waarom duurt dit traject 9 weken?

Door jezelf elk thema te laten inspireren vanuit 3 verschillende invalshoeken door diverse contributors, werk je aan je eigen ontwikkeling en zet je echte verandering in gang.

Wat zijn masterclasses?

Een masterclass is een serie van 9 à 10 videolessen over 1 onderwerp. Het is bewezen dat deze manier van geïsoleerd leren (korte lessen in plaats van alles achter elkaar) de meest effectieve manier is om nieuwe inzichten tot je te nemen en ze ook daadwerkelijk te laten resoneren.

Wat voor opdrachten kan ik verwachten?

De opdrachten en heldere templates zijn erop gericht dat jij de learnings van die dag meteen kunt omzetten in wat voor jou toepasbaar is. We vinden het heel belangrijk dat je jouw ideeën gaat omzetten in actie en dat je niet blijft zitten met een miljoen inzichten zonder dat je weet hoe je ermee aan de slag gaat.

Mijn vraag staat er niet bij

Check onze algemene FAQ even, misschien staat daar het antwoord waar je naar zoekt. Zo niet mag je ons altijd een email sturen op hello@futureness.nl