Team traject

New Leadership Basics

De wereld verandert. Blijf relevant en til jouw leiderschapsteam in 12 weken naar het volgende niveau. Voor leiders van nu die klaar zijn voor morgen.


12 weken, 9 masterclasses en 5 werksessies.


Startdatum: de beste dag om te beginnen was gisteren. De één na beste dag is vandaag.

CLICK HERE FOR ENGLISH

Vraag je je af hoe je relevant blijft als leider en professional in een veranderende wereld? Kom het leren!


New Leadership Basics is een 12-weeks online video- en persoonlijk begeleidingstraject met wekelijkse video masterclasses, gegeven door de meest relevante en inspirerende ondernemers, creatives en business disruptors die hun beste inzichten met je delen. Met één keer per maand een werksessie met Better Future om de kennis persoonlijk te maken en om te zetten in acties. Persoonlijke inzichten worden hier ingezet om samen te leren.


Na drie maanden bestaat jullie team uit relevante leiders, persoonlijke professionals die connectie weten te maken met zichzelf en hun omgeving en die daadwerkelijk hun eigen visie in lijn brengen met die van jullie bedrijf.

Blijf in verbinding met je team door samen te leren. Empower elkaar om de leiders te zijn die jullie bedrijf nodig heeft.

12 weken, 3 thema's, 5 werksessies

Ga van skills naar missie

Van shareholders naar stakeholders

Van financiële naar duurzame groei

Van functie naar mens

Van formeel naar sociaal leren

Van fitting in naar standing out

Van processen naar creativiteit

Van korte termijn naar lange termijn

Van doen wat verwacht wordt naar zelf ondernemend zijnWerksessies met Better Future, voorbij het individu

Tijdens de werksessies met Better Future zetten we jullie persoonlijke inzichten in om verder samen te leren en groeien. De opgedane kennis tijdens de masterclasses wordt vertaald naar duurzame verandering door ze te verankeren in concrete acties. Zodat jullie meteen aan de slag kunnen. Better Future is een missie-gedreven consultancy die organisaties helpt om betekenisvol en gezond te groeien, met oog voor mens en maatschappij. In New Leadership Basics faciliteren zij het proces in het team, om samen tot betere oogst en actie te komen.

Maak de keuze.

Maak meer impact dan ooit.

New Leadership Basics.

Voor relevante leiders van nu.

ALLE INFO

Aan het einde van het traject hebben jullie dit bereikt:


1.
Zijn jullie inspirerende leiders met ownership

Elk teamlid weet waar die voor staat en durft daar ook voor te gaan staan. Brengt diens mening helder over en vertrouwt meer op eigen keuzes.

2. Doorbreken jullie beperkende systemen

Het team is in staat om verbanden te leggen en patronen te herkennen bij zichzelf en de bedrijfscultuur. Zij hebben een analytisch en kritisch vermogen ontwikkeld om de norm te bevragen en zien dat je als individuele leider invloed hebt op verandering.

3. Profileren jullie jezelf als authentieke leiders

Ieder heeft het lef ontwikkeld om zichzelf kwetsbaar op te stellen. Als individu weet je hoe jij jezelf en je persoonlijkheid zichtbaar kunt maken en bekend wordt om jouw authentieke kracht.

4. Voegen jullie nog meer waarde toe

Het team ziet waar groei mogelijk is, waar meer impact gemaakt kan worden en heeft de skills ontwikkeld om dit om te zetten in actie.

Wat gaan we doen

Voorafgaand aan het traject stemmen we jullie leerdoelen af. Wat hebben jullie nu écht nodig? Zo maken we de persoonlijke doelstelling of hulpvraag concreet. Daarna starten we met een kick-off sessie met het hele team. Vervolgens krijg je iedere maandag een email met daarin jouw toegang tot een masterclass en een daaraan gekoppelde opdracht. Na 3 masterclasses volgt er een werksessie met Better Future om verdieping te geven aan de kennis die je hebt opgedaan. Leer hoe dit toe te passen in je werk en in je persoonlijk leven.

Thema 1: Het nieuwe ondernemerschap

Ervaar hoe zakelijke groei en maatschappelijk bijdragen elkaar versterken. Ontdek de eerste stappen die jij kunt zetten om het verschil te maken binnen jouw team en organisatie.

Thema 2: Persoonlijkheid op de werkvloer

Neem je eigen toekomst in handen, kijk naar het grotere geheel en ontdek wat jouw rol is om de toekomstvisie van jouw organisatie te realiseren. Leer waar jouw intrinsieke motivatie zit om verschil te maken en waar jij kan bijdragen aan een gezonde, betekenisvolle organisatie.

Thema 3: Slimme groei

We helpen je om de balans te vinden tussen bedrijf en maatschappij, en dit te vertalen naar persoonlijk leiderschap en daarmee de eerste stap te zetten om het een tastbaar onderdeel te maken van jouw persoonlijke groei en bedrijfscultuur.


'A true leader inspires themselves and others to do, be, give and become more than they ever thought possible.'

Tony Robbins

Klaar om meer uit je team te halen?

12 weken inspiratie en werken aan persoonlijke groei en verbinding

11+ uur aan waardevolle lessen en inzichten

Verankering van de lessen door werksessies met Better Future

Startdatum: wacht niet langer. Begin zsm!

price option <p>NEW LEADERSHIP BASICS voor NGO's en social enterprises</p>

NEW LEADERSHIP BASICS voor NGO's en social enterprises

€4.990,- ex btw

Een speciaal aanbod voor NGO's en social enterprises om deel te nemen aan dit leiderschapstraject; zo dragen wij ons steentje bij aan jullie ontwikkeling en de impact die jullie maken.

price option <p><span class="text-left block">NEW LEADERSHIP BASICS</span></p>

NEW LEADERSHIP BASICS

€9.990,- ex btw

Het leiderschapstraject voor teams om relevanter te worden in de huidige maatschappij. Met digitale werksessies van Better Future.

price option <p><span class="text-left block">NEW LEADERSHIP BASICS SAFARI</span></p>

NEW LEADERSHIP BASICS SAFARI

€ 29.990,- ex btw

In plaats van de digitale werksessies, neemt Better Future je om de drie weken een dag mee op stap; langs de coolste clubs om samen te leren en inspiratie op te doen. Én dit te vertalen naar jouw team en organisatie.


Klanten zeggen dit over Futureness:

'Futureness inspireert en brengt verdieping in je ontwikkeling door je te laten leren van een unieke groep collaborators met ieder een eigen invalshoek'.

<p><span style="color: rgb(13, 14, 16);">Robert van 't Blik</span></p>, <p><span style="color: rgb(104, 116, 126);">CEO B.Amsterdam</span></p>

Robert van 't Blik

CEO B.Amsterdam

'Het échte leren begint pas als je buiten je comfortzone zit. De videolessen van Futureness triggeren je hierin op een hele mooie manier'

<p><span style="color: rgb(13, 14, 16);">Martin Mutters</span></p>, <p>Manager Cost Control Athora NL</p>

Martin Mutters

Manager Cost Control Athora NL

'Zo verfrissend om zwarte en LGBTQ+ mensen vertegenwoordigd te zien als experts van hun eigen vak op het gebied van ondernemerschap en inclusiviteit.'

<p>Gyor Moore</p>, <p><span style="color: rgb(104, 116, 126);">Inclusive Brand Strategist</span></p>

Gyor Moore

Inclusive Brand Strategist


FAQ

Wat is de maximale teamgrootte?

Dit traject is zeer goed geschikt voor teams t/m 10 personen, vooral om de dialoogsessies goed te kunnen structureren en ook voldoende aandacht aan elke deelnemer te kunnen geven. Meer personen in overleg.

Waarom duurt dit traject 12 weken?

Door je team bij elk thema te laten inspireren vanuit 3 verschillende invalshoeken door diverse contributors, werk je aan je eigen ontwikkeling en zet je echte verandering in gang. Je zet je eigen denkproces in gang om de verschillende zienswijzen te leren én te bevragen.

Wat zijn masterclasses?

Een masterclass is een serie van 9 à 10 videolessen over 1 onderwerp. Het is bewezen dat deze manier van geïsoleerd leren (korte lessen in plaats van alles achter elkaar) de meest effectieve manier is om nieuwe inzichten tot je te nemen en ze ook daadwerkelijk te laten resoneren.

Wat voor opdrachten kan ik verwachten?

De opdrachten en heldere templates zijn erop gericht dat jij de learnings van die dag meteen kunt omzetten in wat voor jou toepasbaar is. We vinden het heel belangrijk dat je jouw ideeën gaat omzetten in actie en dat je niet blijft zitten met een miljoen inzichten zonder dat je weet hoe je ermee aan de slag gaat.

Hoe werken de dialoogsessies van Better Future?

Aan het einde van elk thema wordt er een dialoogsessie geleid door Better Future. Op dit moment zal dit digitaal plaatsvinden via Zoom.

Is het traject ook in het Engels beschikbaar?

Bij alle masterclasses kan elke deelnemer zelf kiezen voor Engelstalige of Nederlandstalige ondertiteling. Ook zullen de wekelijkse e-mails in 2 talen gestuurd worden en zijn er 2 varianten van de werkboeken. De dialoogsessies kunnen zowel Engels als Nederlands begeleid worden.

Mijn vraag staat er niet bij

Check onze algemene FAQ even, misschien staat daar het antwoord waar je naar zoekt. Zo niet mag je ons altijd een email sturen op hello@futureness.nl