Iedereen verdient een coach. Dit is jouw tijd.


Dicht het gat tussen waar je nu staat en waar je echt wil zijn met Futureness coaching. Doorbreek beperkende patronen en vind jouw kracht. Is het tijd voor jouw volgende stap? Je hoeft het niet alleen te doen. We've got you.
89,- pm

PLAN EEN GRATIS INTAKE

Je eigen pad kiezen. Grotere doelen stellen. Je missie helder en weten wat je wil. Van gepersonaliseerde videocoaching tot een supportive community en daar voorbij. Dit is waar millennials hun toekomst vormgeven.

On demand videocoaching
On demand videocoaching

Iedere week een nieuwe videocoaching met geleide opdracht, persoonlijk samengesteld voor jou.

Dagelijkse activatie
Dagelijkse activatie

Iedere dag ontvang je een mail met focuspunten, kleine opdrachten of reminders voor die dag.

Wekelijkse live groepscoaching
Wekelijkse live groepscoaching

Elke vrijdag om 15:00 uur vind je in de online groepscoaching meer verdieping, persoonlijke begeleiding en interactie.

VideocoachingOn demand naar jouw volgende niveau.

Iedere week ontvang je een inspirerende coaching met nieuwe perspectieven en diverse verhalen die je nooit eerder hoorde. Futureness videocoaching is voor jou ontwikkeld om direct tot de kern van een learning te komen en om jou de juiste vragen te stellen. In 4K HD, filmwaardige cinematografie te bekijken wanneer jij wil, waardoor jij op de meest comfortabele manier uit je comfort zone kan.

Dagelijkse activatieKleine reminders, grote focus.

Op maandag tot vrijdag ontvang je e-mails met reminders, inspiratie, kleine opdrachten, overdenkingen en focuspunten. Echte verandering gebeurt als je elke dag stappen neemt naar de toekomst hoe jij die voor je wil zien.

Live groepscoachingElke vrijdag extra verdieping.

Elke vrijdag online groepscoaching met ruimte voor extra diepgang, persoonlijke begeleiding en integratie. Sluit wekelijks aan om jouw extra stap te kunnen zetten. Kom samen met je Futureness peers tot nieuwe inzichten.

You get a coach and you get a coach and you get a coach. Everybody gets a coach!

We vinden het 'normaal' om alles zelf uit te vogelen. Om zelf richting te vinden en zomaar te weten wat je wil. Waarom eigenlijk? Coaching is de manier om je verder te brengen. We've got you.

PLAN GRATIS INTAKE

Volledig, persoonlijk

Jouw ontwikkeling moet werken voor jou. Onze focus is om relatable en inspirerende coachings voor jou klaar te zetten.

Persoonlijke intake

Waar loop je nu tegenaan? Waar wil je aan werken? Wat hoop je te bereiken? Samen komen we tot een helder beeld van waar jij staat in je groei als startpunt.

Gepersonaliseerd traject

Iedereen staat op een ander punt in diens ontwikkeling. Op basis van je persoonlijke intake creëren we een traject speciaal voor jou, zodat je het meest uit je coaching haalt.

Videocoaching on demand

Bekijk jouw wekelijkse videocoaching wanneer jij wil, in jouw omgeving, wanneer jij er klaar voor bent. Ga comfortabel uit je comfortzone.

We doen het samen

Persoonlijk groeien is samen nog beter. Vind support om verder te komen en vraag elkaars hulp.

Futureness Community

Vind je accountability partners, connect met mensen zoals jij en krijg nog meer inzichten van elkaar. We zijn er 24/7 voor je in onze community.

Live groepscoaching

Iedere vrijdag om 15:00 uur ben je samen met je peers uit de community aanwezig in de Friday Coaching. Extra diepgang, persoonlijke begeleiding om je verder te brengen en ruimte voor interactie.

Testimonials

'Door de coaching word ik elke dag weer even aan gezet en is het traject zowel stimulerend als behapbaar. Dag voor dag leer ik mezelf beter kennen. En word ik aangezet tot actie! Het community gevoel versterkt mijn coachingstraject.'

Ik wilde erachter komen welke richting ik nu echt op wil en dat vol zelfvertrouwen doen

Daisy

'Zo verfrissend om zwarte en LGBTQ+ mensen vertegenwoordigd te zien als experts van hun eigen vak op het gebied van ondernemerschap en inclusiviteit.'

Gyor Moore

Elke dag verheug ik me op de coaching. De experts zijn allemaal ontzettend creatief, inspirerend, motiverend en origineel. Elke keer ben ik verrast! Het programma heeft me nieuwe inzichten gegeven, me aan het denken gezet en gemotiveerd om dingen in mijn leven aan te pakken.

In deze voor mij best zware tijd was ik opzoek naar nieuwe impulsen en inspiratie. Die heb ik gekregen!

Susanne

<p><span style="color: rgb(105, 105, 105);" ><span class="text-xs">Ik wilde erachter komen welke richting ik nu echt op wil en dat vol zelfvertrouwen doen</span></span></p>, <p><span style="color: #200542ff;" >Daisy</span></p>
<p></p>, <p>Gyor Moore</p>
<p><span style="color: #696969ff;" ><span class="text-xs">In deze voor mij best zware tijd was ik opzoek naar nieuwe impulsen en inspiratie. Die heb ik gekregen!</span></span></p>, <p>Susanne</p>

Het is tijd voor jou.

Als je nog niet weet waar je wil zijn maar wel weet dat er meer is, beginnen we daar. We've got you.

Plan je gratis intake

Coaching vanuit diverse perspectieven.

Onze videocoachings zijn gevuld met verhalen van mensen die inspireren en zelf actief richting proberen te geven aan hun leven. Dit is een verzameling ondernemers, kunstenaars, creators, coaches, managers, drag queens en CEO's uit verschillende communities zoals de queer, feministische en start-up community en van verschillende achtergronden. Mensen in wie jij jezelf kunt herkennen. Wij vangen hun diverse lessen, inzichten en verhalen in behapbare videocoachings.
Begin vandaag met Futureness coaching.

Start nu jouw persoonlijke videocoaching traject met 30+ experts, guided audio-opdrachten, 24/7 supportive community en wekelijkse livecoaching. Ontwikkeld om jou naar je next level te brengen.


+ Persoonlijk intakegesprek

+ Gepersonaliseerd traject

+ Wekelijkse videocoaching

+ Wekelijkse livecoaching

+ Dagelijkse activatie

PERSONAL COACHING PER MAAND

89 p/m

Maandelijks opzegbaar

START NU

PERSONAL COACHING PER JAAR

€799 p/j

3 maanden gratis

START NU

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van de intake?

De intake is een gesprek van 15 minuten met Leroy van Futureness. Hierin krijg je:

  • Helderheid over jouw doelen

  • Inzicht in wat jou tot nu toe tegen heeft gehouden

  • Weet je welke actie je nu kunt nemen om naar jouw next level te gaan


Hoeveel tijd kost de coaching?

Per week ben je ongeveer 2,5 aan het werk met je persoonlijke ontwikkeling.

De videocoaching duurt 15 minuten, de livecoaching 1 uur. De overige tijd besteed je aan het uitwerken van de geleide opdracht en dagelijkse korte activaties.

Wat gebeurt er tijdens de livecoaching?

Leroy geeft de livecoaching op vrijdag. Soms neemt een van de Futureness coaches het over of is erbij aanwezig. In de livecoaching zul je extra oefeningen en opdrachten gaan doen die je sowieso meer inzichten geven en verder brengen. Soms zal er gevraagd worden om je verhaal te delen om zo persoonlijk gecoacht te worden, dat hoeft niet als je dat niet wil.

Op welke methodiek is de coaching gebaseerd?

Futureness werkt op basis van verschillende methodes zoals NLP, Myers-Briggs persoonlijkheidstypes en op de best practices van verschillende succes en ondernemerscoaches.

Hoe ziet het aanmeldproces eruit?

Na je aanmelding nemen we contact met je op per mail en plannen we binnen 3 werkdagen een telefonische intake. Vervolgens stellen we je traject samen en kun je direct starten.

Voor wie is deze coaching bedoeld?

We richten ons op millennials die niet zo goed weten wat ze willen, voelen dat er meer in zit, meer zelfvertrouwen willen en hun missie willen vinden. We geloven dat iedereen een coach verdient en dat het onzin is dat het lijkt alsof je het allemaal zelf zou moeten weten en doen.

We zijn actief bezig om de norm te bevragen om echt je eigen pad te vinden, dit vind je ook terug bij iedereen in de Futureness Community.

Wat is het verschil met een reguliere coach?

Een reguliere coach is gemiddeld duurder. Wij bieden je 5x meer contactmomenten aan voor de helft van de prijs. Maar het grootste verschil is wel dat Futureness je niet gaat voorzien van maar één perspectief. We vullen jouw traject met verhalen, inzichten en strategieën van diverse ondernemers, kunstenaars, creators, coaches, managers, drag queens, en CEO's uit verschillende communities zoals de queer, feministische en start-up community. Juist omdat het tijd is om jouw pad te vinden is het essentieel om diverse input te krijgen.

Mijn vraag staat er niet bij

No worries! Mail ons op hello@futureness.nl. We mailen meestal binnen een dag terug :)

Futureness bestaat onder andere dankzij de bijdrage van onze partners.