Traject
Strategic Brand Building

Positioneer nu zelf een agency-waardig merk onder persoonlijke begeleiding van brand studio Marketing Schmarketing.

VANAF €999,-

Het hoogwaardige merk dat jij voor ogen hebt, met een missie, een helder merkverhaal, die een blijvende indruk achterlaat bij je klanten, ontstaat niet vanzelf. Maar je kunt niet gaan zitten wachten met het aanpakken van je branding tot je een groot merk bent met budgetten om de beste brand agencies zoals Marketing Schmarketing in te schakelen. Je zult zelf stappen moeten zetten en actie moeten nemen om jouw merk nu groots te positioneren. Doe je dit niet, dan zul je niet groeien en onopvallend opgaan in een markt vol concurrenten.


Jouw next level merk, klaar voor groei, begint met Strategic Brand Building

Til jouw merk naar het volgende niveau.

Creëer nu zelf een agency-waardig merk onder persoonlijke begeleiding en volgens een super heldere Marketing Schmarketing methodiek. Dit brand development traject met 18+ uur aan videolearnings, feedback, coaching, templates en workshops. Gemaakt om jouw merk keihard te laten groeien.


Voor start-ups die willen schalen en freelancers die een next level brand willen.


De zekerheid dat je na dit traject een ijzersterk en herkenbaar merk hebt

Wordt een veelzijdig merk waarmee je meerdere klantgroepen kunt aanspreken

Word gezien en val op door jouw unieke merkkarakter

Gebruik deze crisis om keihard te groeien, positioneer jezelf voor de early majority

Maak sterkere connecties en wordt geliefd door je bestaande en nieuwe klanten

Straal op een authentieke manier uit waar jouw merk aan bijdraagt

With a little help from our friends

Bij dit traject zitten special guest lessons van de sterkste merken van Nederland:

Ben jij klaar om te groeien?

Dan is het tijd om je branding aan te pakken. We zijn er klaar voor dat jouw merkverhaal ruimte in gaat nemen om echt te kunnen bijdragen en impact te maken.

RESERVEER JOUW PLEK VANAF €999,-

Bouw een strategisch sterk merk.

Dit is geen masterclass, dit is meer dan 18 uur aan praktische workshops, lessen en video content waarin je stap voor stap wordt meegenomen om je eigen merk te bouwen of scherper in de markt te zetten. Marketing Schmarketing deelt het proces en de methodiek die zij doorlopen wanneer ze voor klanten een Brand Strategy ontwikkelen. Je leert en doorloopt al hun kennis, strategieën, inzichten en tips op het gebied van branding zodat jij zelf in staat bent om een volwaardig en relevant merk te bouwen. Dit traject is speciaal gemaakt om je direct op weg te helpen.Start nu en wij helpen jou zélf vorm te geven aan een rond en
diepgaand merk wat op het hoogste niveau meedoet om jouw markt te disrupten.


Klanten zeggen dit over Futureness:

'Futureness inspireert en brengt verdieping in je ontwikkeling door je te laten leren van een unieke groep collaborators met ieder een eigen invalshoek'.

<p><span style="color: rgb(13, 14, 16);">Robert van 't Blik</span></p>, <p><span style="color: rgb(104, 116, 126);">Development Catalyst</span></p>

Robert van 't Blik

Development Catalyst

'Futureness is echt een kadootje aan mezelf om me op een fijne manier breder te ontwikkelen.'

<p><span style="color: rgb(13, 14, 16);">Christianne</span></p>, <p></p>

Christianne

'Zo verfrissend om zwarte en LGBTQ+ mensen vertegenwoordigd te zien als experts van hun eigen vak op het gebied van ondernemerschap en inclusiviteit.'

<p>Gyor Moore</p>, <p><span style="color: rgb(104, 116, 126);">Inclusive Brand Strategist</span></p>

Gyor Moore

Inclusive Brand Strategist

Wat houdt het traject precies in:

Strategic Brand Building is een online programma, bestaande uit 7 videomodules, een werkboek, templates, een toolkit die je thuisgestuurd krijgt* en private consultancy. Je kunt op je eigen tempo door de lessen, workshops en opdrachten heen.


18+ uur aan video content

Praktische workshops, lessen en opdrachten

Case studies

7 modules

Digitaal procesboek

Extra templates en worksheets

Branding toolkit*

8 uur private consultancy*

Heel veel bonusmateriaal!

Meer dan 18 uur videolearnings & workshops met private consultancy.

JA, IK GA VOOR PREMIUM!

Wat maakt het Strategic Brand Building traject zo uniek?

18+ uur video content

Dit is geen fasttrack of quick fix. Dit traject gaat diep in op iedere stap die er nodig is om een super sterk merk neer te zetten. Deze 18+ uur zijn gevuld met workshops, lessen en casestudies.

Lifetime access

Je krijgt voor altijd toegang tot alle video's in dit traject. Op deze manier kun je merk na merk bouwen of steeds meer aanscherpen en uitbouwen.

Gegeven door brand studio Marketing Schmarketing

Marketing Schmarketing is een brand studio die sociaal gedreven merken helpt echt de kern van hun merk te vertalen in alles wat ze doen. Klanten zijn bijvoorbeeld Tropenmuseum, Mama Gaia, Incision en The Next Women.

Heldere methodiek

De Marketing Schmarketing methode is ontwikkeld vanuit onze ervaring in gedragspsychologie, NLP en de bacheloropleiding Fashion & Branding aan het Amsterdam Fashion Institute (AMFI). Het is een duidelijk proces met een heldere structuur die je keer op keer kunt herhalen.

Praktische workshops

In het traject zitten praktische workshops waarin we extra grondig in een onderwerp duiken. Je kunt direct meewerken aan de workshops zodat je na afloop concrete stappen hebt gemaakt.

Special guests

Er zitten lessen en interviews in het traject die worden gegeven door special guests van inspirerende merken zoals Tony's Chocolonley en Yoni. Zij weten als geen ander hoe je een sterk merk bouwt en dit doorvertaald in alles wat je doet als merk.

HD platform

Alle video is geschoten in 4K en is filmwaardig. Je kijkervaring is hoogwaardig en kijkt super lekker weg.

Private consultancy*

In het premium pakket ontvang je 8 uur 1-op-1 coaching door Leroy en Vera, founders van Marketing Schmarketing!! Hierin kun je al je vragen stellen en helpen zij je nog meer diepgang in je merk te brengen.

Available in application stores for mobile Available in application stores for mobile tablet and phone

Filmwaardige videolearnings

Beschikbaar op alle devices inclusief iOS, Android, MACs, PCs, streaming media boxes zoals Apple TV en Chrome Cast.

Reserveer nu jouw plek

We starten op een moment dat voor jou werkt en bepalen tijdens het intakegesprek samen de in welke tijd je het traject wil doorlopen. Ontvang een intensief videotraject inclusief private consultancy met de beste inzichten, strategieën en methodes om een super sterk merk neer te zetten.

Als jij de drive hebt om je merk naar het volgende niveau te tillen en serieuze impact te gaan maken hoor je thuis in het Create Your Brand traject!

KOOP NU VANAF €999,-

Leer alles over brand creation van Marketing Schmarketing!

Marketing Schmarketing is een Amsterdamse brand studio met als missie om culturele verandering aan te wakkeren en een inclusieve cultuur van meer ruimte en menselijkheid te creëren. Sinds 2017 helpen ze scale-ups, bedrijven en agencies om meer diepgang en inclusie in hun merk aan te brengen. Hun concepten, positioneringen, campagnes en ongefilterde consultancy sessies inspireren mensen om echt onderdeel te worden van jouw merkverhaal.


De Marketing Schmarketing methode is een bewezen methode gebaseerd op gedragspsychologie om snel tot de kern te komen.


Ze testen hun ideeën in en werken samen met hun intersectionele community en netwerk. 🏳‍🌈


Je kent founders Leroy & Vera misschien van LinkedIn waar ze energieke video's maken over branding! Merken waarvoor ze gewerkt hebben zijn oa. Tropenmuseum, The Next Women, Incision, Oceans, Mama Gaia en O My Bag.

Leroy Duivenvoorden

Co-founder Marketing Schmarketing

Vera Westenberg

Co-founder Marketing Schmarketing

Besluit nu om je merk keihard te laten groeien!

Crisistijd is het moment waarin disruptive bedrijven worden opgericht of ruimte vinden om keihard te groeien. Zeker de helft van alle Fortune 500 bedrijven zijn gestart of hebben significante groei doorgemaakt in een crisis. Dit is het moment om jouw stempel te drukken op jouw markt en te laten zien waar jij voor staat als merk. Ook geloven wij dat het nu de tijd is om grote systemische veranderingen teweeg te brengen en dat jij als ondernemer, zzp'er of merkbouwer daar een grote rol in speelt .

SAVE YOUR SPOT

Aan het einde van het traject heb je dit bereikt:

1.

Je hebt een Brand Strategy Blueprint ontwikkeld, op basis van de kern van je merk.

Met daarin je visie, missie, archetype, waarden, kern kwaliteiten, tone of voice, visuele identiteit, kleurpalet, fonts, beeldtaal gedefinieerd of aangescherpt. Je bent een consistent merk dat kracht, betrouwbaarheid en energie uitstraalt.


2.

Je hebt een super helder merkverhaal en heldere positionering.

Je onderscheidt je van de concurrentie Je weet wat jouw missie is, waar je merk voor staat en wat jij met jouw bedrijf bijdraagt. Je merk brengt jouw boodschap precies zoals jij wil over.

3.

Je hebt de structuur, tools en handvatten om jouw merk te blijven groeien en ontwikkelen.

Je kunt campagnes te creëren, websites structureren, creatieve briefings geven op basis van jouw merk. Je hebt alle vertrouwen, skills en super veel ideeën over hoe jij je merk kunt uitbreiden vanuit de kern.

4.

Je hebt een veelzijdig merk waaronder je meerdere producten kunt hangen en meerdere klantgroepen kunt aanspreken.

Klanten sluiten zich bij je aan om jouw visie en missie. Ze weten wat ze van je bedrijf kunnen verwachten en waarom ze voor jouw merk moeten kiezen.

5.

Je gaat meer omzet creëren en je bedrijf gaat harder groeien.

Je klanten weten waar je voor staat en jij weet beter welke waarde jij toevoegt. Ook vinden mensen het leuker om bij je te komen werken omdat je merk zo awesome is!


Dit kun je verwachten tijdens het traject

Nadat je je hebt aangemeld nemen we, afhankelijk van je pakket, contact met je op voor toegang tot het traject of voor een intakegesprek en plannen we de private consultancy sessies in.


Wat je precies bij het Strategic Brand Building traject krijgt:

<p><span class="font-bold"><span class="text-2xl">Lesmateriaal</span></span><br>t.w.v. €1062,-</p>

Lesmateriaal
t.w.v. €1062,-

18+ uur aan videolearnings en workshops. Met templates en opdrachten om jouw merk in de echte wereld te verbeteren.

<p><span style="color: #000000;"><span class="font-bold"><span class="text-2xl">Digitaal procesboek</span></span></span></p><p>Speciaal ontwikkeld voor dit traject</p>

Digitaal procesboek

Speciaal ontwikkeld voor dit traject

Een werkboek met meer dan 25 opdrachten en oefeningen die ervoor gaan zorgen dat jij het merk bouwt van je dromen.

<p><span class="font-bold"><span class="text-2xl">Bonusmateriaal</span></span></p><p>t.w.v. € 483,-</p>

Bonusmateriaal

t.w.v. € 483,-

Extra interviews, workshops en masterclasses gratis te zien voor jou als Brand Creation deelnemer!

<p><span class="font-bold"><span class="text-2xl">Extra templates en worksheets</span></span></p><p>t.w.v. €1110,-</p>

Extra templates en worksheets

t.w.v. €1110,-

Deze templates zijn gedesigned, kun je direct gebruiken en bieden een geweldige structuur voor jouw website, pitchdeck, social strategy en briefings.

<p><span style="color: #000000;"><span class="font-bold"><span class="text-2xl">Branding Toolkit*</span></span></span></p><p>t.w.v. € 249,-</p>

Branding Toolkit*

t.w.v. € 249,-

High-end design waardenset, visual thinking set en associatiekaarten.
*Premium pakket

<p><span class="font-bold"><span class="text-2xl">Private consultancy*</span></span></p><p>t.w.v €3300,-</p>

Private consultancy*

t.w.v €3300,-

Je krijgt consultancy sessies met Leroy en Vera van Marketing Schmarketing waarin je al je vragen kunt stellen en zij meedenken over elk detail van jouw awesome merk.
*Premium pakket

Het premium en all-in pakket van het Strategic Brand Building traject is uitsluitend voor zzp'ers, ondernemers, freelancers, bedrijven en teams die de drive hebben om een positieve impact te maken op de wereld of de maatschappij.

Marketing Schmarketing

Make more impact

Is jouw merk klaar voor the next level?

Strategic Brand Building is een online programma, bestaande uit 7 videomodules, een werkboek, templates, een toolkit die je thuisgestuurd krijgt* en private consultancy. Je kunt op je eigen tempo door de lessen, workshops en opdrachten heen.

price option <p><span class="font-bold"><span class="text-lg"><span class="text-left block">STRATEGIC BRAND BUILDING</span></span></span></p><p><span class="text-xs"><span class="text-left block">VIDEO TRAJECT MET EEN TOTALE WAARDE VAN €2041,-<br><br></span></span><span style="color: rgb(4, 194, 23);"><span class="text-xs"><span class="text-left block">Meest voordelige optie.</span></span></span></p>

STRATEGIC BRAND BUILDING

VIDEO TRAJECT MET EEN TOTALE WAARDE VAN €2041,-

Meest voordelige optie.

€999,-

Ideaal voor zzp'ers

18+ uur video lessen

Digitaal procesboek

Templates & worksheets
BONUS:

+ Masterclass community building | The Titty Mag t.w.v. €59,-
+ Masterclass Het creëren van een unieke cultuur | Tony's Chocolonley t.w.v. €59,-
+ Sketch + pdf webdesign t.w.v. €499,-

+ Template callsheets t.w.v. €14,-

+ Template creative briefings t.w.v. €49,-

+ Template social strategy t.w.v. €299,-

price option <p><span class="font-bold"><span class="text-lg"><span class="text-left block">STRATEGIC BRAND BUILDING</span></span></span></p><p><span class="text-xs"><span class="text-left block">PREMIUM PAKKET MET EEN TOTALE WAARDE VAN €6154,-<br><br></span></span><span style="color: rgb(255, 102, 102);"><span class="text-xs"><span class="text-left block">Let op! Beperkt beschikbaar!</span></span></span></p>

STRATEGIC BRAND BUILDING

PREMIUM PAKKET MET EEN TOTALE WAARDE VAN €6154,-

Let op! Beperkt beschikbaar!

€2990,-

Ideaal voor founders

Start-up pakket

18+ uur video lessen

Digitaal procesboek

Templates & worksheets

Intakegesprek

8 uur private consultancy

Brand toolkit


BONUS:

+ Masterclass community building | The Titty Mag t.w.v. €59,-
+ Masterclass Het creëren van een unieke cultuur | Tony's Chocolonley t.w.v. €59,-
+ Sketch + pdf webdesign t.w.v. €499,-

+ Template callsheets t.w.v. €14,-

+ Template creative briefings t.w.v. €49,-

+ Template social strategy t.w.v. €299,-

+ Masterclass Funding ophalen | The Next Women t.w.v. €59,-
+ Masterclass Recurring business | House of Einstein t.w.v. €59,-
+ Interview founder Yoni t.w.v. €59,-

+ PR workshop door PR Lab t.w.v. €89,-

+ Template PR t.w.v. €49,-

+ Designed template pitchdeck t.w.v. €249,-

price option <p><span class="font-bold"><span class="text-lg"><span class="text-left block">STRATEGIC BRAND BUILDING</span></span></span></p><p><span class="text-xs"><span class="text-left block">FULL SERVICE MET EEN TOTALE WAARDE VAN +€10K<br><br></span></span><span style="color: rgb(255, 102, 102);"><span class="text-xs"><span class="text-left block">Let op! Deze maand 1 beschikbaar!</span></span></span></p>

STRATEGIC BRAND BUILDING

FULL SERVICE MET EEN TOTALE WAARDE VAN +€10K

Let op! Deze maand 1 beschikbaar!

€8990,-

Het pakket voor herpositionering en scale-ups. Toegang tot alle video lessen, toolkits en bonusmateriaal van het premium pakket. Marketing Schmarketing ontwikkelt in-house de gehele positionering.

Wat je precies gaat leren en maken per module:

<p><span style="color: rgb(61, 224, 0);">✓ </span><span class="text-lg">Het verschil tussen branding en marketing</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);">✓ </span><span class="text-lg">Wat maakt een sterk merk zo sterk?</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);">✓ </span><span class="text-lg">De Marketing Schmarketing methode</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);">✓ </span><span class="text-lg">Wat is jouw struikelblok?</span></p>,

Module 1: Your Brand Basics

Waarom is branding zo belangrijk voor de groei van je bedrijf? Uit welke elementen bestaat branding eigenlijk? Hoe creëer ik een sterk merk? Welke stappen moet ik dan doorlopen? In de eerste module introduceren we je in de wereld van branding. Bedrijven met een sterk merk hebben niet zozeer geluk of toegang tot veel geld maar hebben geleerd om in de kern precies te weten wie ze zijn en waarom ze er zijn.

Het verschil tussen branding en marketing

Wat maakt een sterk merk zo sterk?

De Marketing Schmarketing methode

Wat is jouw struikelblok?


± 1:30 uur videolearnings | introductie + planningcall

<p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">We komen erachter welke persoonlijkheidstypes in je team zitten</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Workshop: Waarden</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Workshop: Visual thinking strategies</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Wat is de toekomstvisie?</span></p>,

Module 2: Concepting

Je hebt misschien honderd tips en adviezen gekregen over hoe je om zou moeten gaan met jouw merk. Maar, het gaat over de kern. Waarom is jouw bedrijf in business? Wat is er allemaal belangrijk voor jou en je bedrijf? Op bewust en onbewust niveau gaan we erachter komen wat jou, je team en je bedrijf beweegt. In deze conceptsessie gaan we de diepte in!

We komen erachter welke persoonlijkheidstypes in je team zitten

Workshop: Waarden

Workshop: Visual thinking strategies

Wat is de toekomstvisie?


± 3:00 uur videolearnings | incl. 2 workshops

<p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Je leert hoe jouw onbewuste brein werkt</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Een stappenplan om jouw inputplanning te maken</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Aanraders en tips om te kijken, lezen of luisteren</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Misschien droppen we hier wat bonus masterclasses :)</span></p>,

Module 3: Incubatie & input

Dit is het gedeelte waar we even helemaal 'niks' gaan doen en jouw onderbewuste brein het werk laten doen. We duiken in verschillende vormen van input en hoe jij de controle neemt over wat jou beïnvloedt. Trust the process.

Je leert hoe jouw onbewuste brein werkt

Een stappenplan om jouw inputplanning te maken

Aanraders en tips om te kijken, lezen of luisteren

Misschien droppen we hier wat bonus masterclasses :)


± 4:00 uur videolearnings

<p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Workshop: cultureel associeren. Met case study</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Workshop: Hoe doe je gedegen onderzoek in 1 dag?</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">The Six Human Needs</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">De emotionele waarde van waarden</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Je leert je gut-feeling omzetten naar taal en beeld</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Je gaat beeld als inspiratie gebruiken</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Je gaat macro trends onderzoeken</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Je gaat grote verbanden leggen</span></p>,

Module 4: Research

Dit is het onderdeel waar je niet van wist dat je het wilde doen, waarvan je zegt: 'dat hebben wij al gedaan'. En nu je dit gaat lezen denk je misschien nog dat je het niet wil. Maar hier ligt de sleutel tot een relevant en diepgaand merk. Onderzoek krijgt van veel merkbouwers niet genoeg aandacht. Met alle input die je in de conceptsessie hebt verzamelt ga je aan het werk. Je leert onderzoek doen. En daarmee bedoelen we geen marktonderzoek, want wat we niet willen is dat je een afgeleide wordt van een merk dat al bestaat. Hoe houdt je een open brein als je al een idee hebt? Waar let je op als je onderzoek doet? Hoe trek je conclusies? Dit is het onderdeel waar de echte diepgang naar boven komt en waar de basis ligt voor jouw merk.

Workshop: cultureel associeren. Met case study

Workshop: Hoe doe je gedegen onderzoek in 1 dag?

The Six Human Needs

De emotionele waarde van waarden

Je leert je gut-feeling omzetten naar taal en beeld

Je gaat beeld als inspiratie gebruiken

Je gaat macro trends onderzoeken

Je gaat grote verbanden leggen


± 4:00 uur videolearnings | 2 workshops | 2 case studies

<p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Je waarden her-evalueren en uiteenzetten</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Visie en missie definieren. incl case studies</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Workshop: brand archetypes</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Je gaat de purpose vinden van je merk</span></p>,

Module 5: Visie, missie & purpose

Op dit punt heb je ontzettend veel onderzoek, haakjes en heb je grote verbanden gevonden. Nu wordt het tijd om tot de kern te komen. Hoe formuleer je een heldere visie en missie? Wanneer weet ik of mijn waarden de juiste zijn? Heeft het draagvlak in het team? Wat ga ik eigenlijk met die waarden doen? Je gaat erachter komen welke rol je merk heeft en hoe je die mee kunt nemen in alles wat je doet. Wij nemen je stap voor stap mee om de kern van je merk neer te zetten.

Je waarden her-evalueren en uiteenzetten

Visie en missie definieren. incl case studies

Workshop: brand archetypes

Je gaat de purpose vinden van je merk


± 3:30 uur videolearnings | incl. 1 workshop | 5 case studies

<p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Golden circles als basis voor je pitch</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">De quickpitch</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Het vertalen van je waarden naar Tone of Voice</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Workshop: Visuele identiteit</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Samenstellen Brand Strategy Blueprint</span></p>,

Module 6: Storytelling & identiteit

Oke, de basis staat. Hoe ga je nu je missie toepassen in je tone of voice? Wat ga je zeggen als je nu een pitch geeft? Hoe vertaal je al het onderzoek en de inspiratie naar design, kleur en een beeldtaal? Welke fonts kies je en waarom? Je leert waarom je nooit meer mooi of lelijk mag gebruiken als argument voor een keuze en hebt meer woorden om te onderbouwen wat je eigenlijk bedoelt. In deze module gaan we je merk concreet maken en heb je aan het einde een Brand Strategy Blueprint van jouw merk wat fungeert als jouw brandbook.

Golden circles als basis voor je pitch

De quickpitch

Het vertalen van je waarden naar Tone of Voice

Workshop: Visuele identiteit

Samenstellen Brand Strategy Blueprint


± 2:30 uur videolearnings | incl. 1 workshop | Brand Strategy Blueprint

<p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Je leert heldere creative briefings maken op basis van je merk</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Hoe je een (foto)productie op zet en hoe je modellen/fotografen/team aanstuurt </span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Je leert wat investeerders willen zien in een pitchdeck</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Je leert een goede website structureren</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Je leert hoe je een ronde campagne ontwikkelet</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Je gaat je merk integreren in je team en de cultuur van je bedrijf</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="text-lg">✓ </span></span><span class="text-lg">Baseren van je social strategy op je merk</span></p>,

Module 7: Building brand experiences

In de laatste module leren we je hoe jij het merk dat nu staat gaat delen met creatives of met de rest van de wereld. Hoe brief je creatives voor je logo, fotografie, of copy? Hoe vertaal je je blueprint in een pitchdeck voor investeerders? Hoe bouw je een website op basis van je merkverhaal? Of ontwikkel je een campagen of social strategy? Als je deze stap niet neemt, is je Brand Strategy Blueprint een prachtig document wat je super veel nieuwe inzichten heeft gebracht, maar waar de vertaling van mist. Zonde! We gaan er samen voor zorgen dat jij de tools, handvatten en templates hebt om jouw merk te vertalen in alles wat je naar buiten brengt. We've got you covered!

Je leert heldere creative briefings maken op basis van je merk

Hoe je een (foto)productie op zet en hoe je modellen/fotografen/team aanstuurt

Je leert wat investeerders willen zien in een pitchdeck

Je leert een goede website structureren

Je leert hoe je een ronde campagne ontwikkelet

Je gaat je merk integreren in je team en de cultuur van je bedrijf

Baseren van je social strategy op je merk


± 2:30 uur videolearnings

<p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="font-bold"><span class="text-lg">+ </span></span></span><span style="color: #040208ff;"><span class="text-lg">Masterclass Community Building door Cathelijne Blok t.w.v. €59,-</span></span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="font-bold"><span class="text-lg">+ </span></span></span><span style="color: #040208ff;"><span class="text-lg">Masterclass Creëren van een unieke cultuur door Tony's Chocolonely t.w.v. €59,-</span></span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="font-bold"><span class="text-lg">+</span></span></span><span class="text-lg"> Sketch design + pdf template voor webdesign t.w.v. €499,-</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="font-bold"><span class="text-lg">+</span></span></span><span class="text-lg"> Template voor callsheets t.w.v. €14,-</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="font-bold"><span class="text-lg">+</span></span></span><span class="text-lg"> Template voor creative briefings t.w.v. €49,-</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="font-bold"><span class="text-lg">+</span></span></span><span class="text-lg">&nbsp; Template voor social strategy t.w.v. €299,-<br><br></span></p><p><span class="text-lg">PREMIUM ONLY</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="font-bold"><span class="text-lg">+</span></span></span><span class="text-lg"> Masterclass Funding Ophalen door The Next Women t.w.v. €59,-</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="font-bold"><span class="text-lg">+</span></span></span><span class="text-lg"> Masterclass Recurring Business door House of Einstein t.w.v. €59,-</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="font-bold"><span class="text-lg">+</span></span></span><span class="text-lg"> Interview met Mariah Mansvelt Beck, founder van Yoni t.w.v. €59,-</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="font-bold"><span class="text-lg">+</span></span></span><span class="text-lg"> Interview met Merijn Everaarts, founder van Dopper t.w.v. €59,-</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="font-bold"><span class="text-lg">+</span></span></span><span class="text-lg"> PR-workshop door PR Lab Matias Rodsnevich t.w.v. €89,-</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="font-bold"><span class="text-lg">+</span></span></span><span class="text-lg"> Template voor PR t.w.v. €49,-</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="font-bold"><span class="text-lg">+</span></span></span><span class="text-lg"> Designed template pitchdeck t.w.v. €249,-</span></p><p><span style="color: rgb(61, 224, 0);"><span class="font-bold"><span class="text-lg">+</span></span></span><span class="text-lg"> Branding toolkit t.w.v. €99,-</span></p>,

Module 8: Bonus!

We <3 bonus content en jij vast ook. We hebben voor ieder pakket extra templates, videocontent, masterclasses en interviews klaarstaan!

+ Masterclass Community Building door Cathelijne Blok t.w.v. €59,-

+ Masterclass Creëren van een unieke cultuur door Tony's Chocolonely t.w.v. €59,-

+ Sketch design + pdf template voor webdesign t.w.v. €499,-

+ Template voor callsheets t.w.v. €14,-

+ Template voor creative briefings t.w.v. €49,-

+  Template voor social strategy t.w.v. €299,-

PREMIUM ONLY

+ Masterclass Funding Ophalen door The Next Women t.w.v. €59,-

+ Masterclass Recurring Business door House of Einstein t.w.v. €59,-

+ Interview met Mariah Mansvelt Beck, founder van Yoni t.w.v. €59,-

+ Interview met Merijn Everaarts, founder van Dopper t.w.v. €59,-

+ PR-workshop door PR Lab Matias Rodsnevich t.w.v. €89,-

+ Template voor PR t.w.v. €49,-

+ Designed template pitchdeck t.w.v. €249,-

+ Branding toolkit t.w.v. €99,-


± 5:30 uur videolearnings & masterclasses | incl. 1 workshop | incl. 2 interviews | 6 templates

Is jouw merk klaar voor the next level?

Strategic Brand Building is een online programma, bestaande uit 7 videomodules, een werkboek, templates, een toolkit die je thuisgestuurd krijgt* en private consultancy. Je kunt op je eigen tempo door de lessen, workshops en opdrachten heen.

price option <p><span class="font-bold"><span class="text-lg"><span class="text-left block">STRATEGIC BRAND BUILDING</span></span></span></p><p><span class="text-xs"><span class="text-left block">VIDEO TRAJECT MET EEN TOTALE WAARDE VAN €2041,-<br><br></span></span><span style="color: rgb(4, 194, 23);"><span class="text-xs"><span class="text-left block">Meest voordelige optie.</span></span></span></p>

STRATEGIC BRAND BUILDING

VIDEO TRAJECT MET EEN TOTALE WAARDE VAN €2041,-

Meest voordelige optie.

€999,-

Ideaal voor zzp'ers

18+ uur video lessen

Digitaal procesboek

Templates & worksheets
BONUS:

+ Masterclass community building | The Titty Mag t.w.v. €59,-
+ Masterclass Het creëren van een unieke cultuur | Tony's Chocolonley t.w.v. €59,-
+ Sketch + pdf webdesign t.w.v. €499,-

+ Template callsheets t.w.v. €14,-

+ Template creative briefings t.w.v. €49,-

+ Template social strategy t.w.v. €299,-

price option <p><span class="font-bold"><span class="text-lg"><span class="text-left block">STRATEGIC BRAND BUILDING</span></span></span></p><p><span class="text-xs"><span class="text-left block">PREMIUM PAKKET MET EEN TOTALE WAARDE VAN €6154,-<br><br></span></span><span style="color: rgb(255, 102, 102);"><span class="text-xs"><span class="text-left block">Let op! Beperkt beschikbaar!</span></span></span></p>

STRATEGIC BRAND BUILDING

PREMIUM PAKKET MET EEN TOTALE WAARDE VAN €6154,-

Let op! Beperkt beschikbaar!

€2990,-

Ideaal voor founders

Start-up pakket

18+ uur video lessen

Digitaal procesboek

Templates & worksheets

Intakegesprek

8 uur private consultancy

Brand toolkit


BONUS:

+ Masterclass community building | The Titty Mag t.w.v. €59,-
+ Masterclass Het creëren van een unieke cultuur | Tony's Chocolonley t.w.v. €59,-
+ Sketch + pdf webdesign t.w.v. €499,-

+ Template callsheets t.w.v. €14,-

+ Template creative briefings t.w.v. €49,-

+ Template social strategy t.w.v. €299,-

+ Masterclass Funding ophalen | The Next Women t.w.v. €59,-
+ Masterclass Recurring business | House of Einstein t.w.v. €59,-
+ Interview founder Yoni t.w.v. €59,-

+ Interview founder Dopper t.w.v. €59,-

+ PR workshop door PR Lab t.w.v. €89,-

+ Template PR t.w.v. €49,-

+ Designed template pitchdeck t.w.v. €249,-

price option <p><span class="font-bold"><span class="text-lg"><span class="text-left block">STRATEGIC BRAND BUILDING</span></span></span></p><p><span class="text-xs"><span class="text-left block">FULL SERVICE MET EEN TOTALE WAARDE VAN +€10K<br><br></span></span><span style="color: rgb(255, 102, 102);"><span class="text-xs"><span class="text-left block">Let op! Deze maand 1 beschikbaar!</span></span></span></p>

STRATEGIC BRAND BUILDING

FULL SERVICE MET EEN TOTALE WAARDE VAN +€10K

Let op! Deze maand 1 beschikbaar!

€8990,-

Het pakket voor herpositionering en scale-ups. Toegang tot alle video lessen, toolkits en bonusmateriaal van het premium pakket. Marketing Schmarketing ontwikkelt in-house de gehele positionering.

FAQ

Is dit alleen ook voor bestaande merken?

Nee, dit traject hebben we ontwikkeld zodat je een merk kunt beginnen of je bestaande merk kunt laten groeien of scherper in de markt kunt zetten. Dus zowel voor start-ups, scale-ups, zzp'ers en teams in andere organisaties.

Wat betekent positieve impact maken als ik mee wil doen aan het premium pakket?

De missie van zowel Futureness als Marketing Schmarketing is het laten groeien van mensen, merken en bedrijven die een verandering willen zien in de wereld. Er zijn nieuwe creatieve en innovatieve ideen en bedrijven nodig om de grote problemen waar de wereld nu mee dealt op te lossen. Daar willen we aan bijdragen en ligt onze focus daar.

Wat is het verschil tussen videolearnings, workshops, masterclasses en opdrachten?

Videolearnings zijn korte lessen over 1 onderwerp. Workshops duren meestal ongeveer een uur waarin je heel praktisch zelf aan het werk gaat. Masterclasses zijn een aaneensluiting van verschillende lessen rondom een specifiek onderwerp. Opdrachten vind je in je werkboek om later zelf uit te werken.

Wat voor opdrachten kan ik verwachten?

De opdrachten en heldere templates zijn erop gericht dat jij de learnings van die dag meteen kunt omzetten in wat voor jou toepasbaar is. We vinden het heel belangrijk dat je jouw ideeën gaat omzetten in actie en dat je niet blijft zitten met een miljoen inzichten zonder dat je weet hoe je ermee aan de slag gaat.

Wat is de Marketing Schmarketing methode?

De Marketing Schmarketing methode is ontwikkeld vanuit onze ervaring in gedragspsychologie, NLP en de bacheloropleiding Fashion & Branding aan het Amsterdam Fashion Institute (AMFI). Het is een duidelijk proces met een heldere structuur die je keer op keer kunt herhalen.

Wanneer begint het traject?

Het video-only traject is vanaf eind februari 2021 per direct beschikbaar. De andere pakketten beginnen in overleg.

Hoe lang duurt het traject?

Het traject duurt meer dan 18uur en is in principe uit te spreiden over een periode naar keuze. Wij adviseren om het in zo'n 3 tot 4 weken te doorlopen.

Ga ik ook mijn huisstijl maken?

Grotendeels. Wat je in dit track gaat maken: kleurpalet, lettertypes, font-gebruik en waarom dit echt goed past, opzet voor je logo zodat je die verder zelf uit kunt werken of waar je een van de creatives uit ons netwerk mee aan de slag zet.

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsemail. Hierna zullen wij contact met je opnemen over een intakegesprek en planning van het traject.

Mijn vraag staat er niet bij

Check onze algemene FAQ even, misschien staat daar het antwoord waar je naar zoekt. Zo niet mag je ons altijd een email sturen op hello@futureness.nl