Unleash Your Creativity

6 masterclasses gegeven door Nederlandse niche innovators om jouw unieke creatief talent aan te wakkeren en je linker hersenhelft aan het werk te zetten!


Startdatum: direct beschikbaar

YES, I'M IN!

Unleash Your Creativity is een 6-weeks online traject met wekelijkse video masterclasses, gegeven door de meest relevante en inspirerende ondernemers, creatives en business disruptors die hun beste inzichten met je delen.

Na 6 weken ben jij een creatiever en zelfverzekerder persoon die weet hoe je jouw eigen ideeën gebruikt om iets nieuws in de wereld te zetten.

Kom uit je comfortzone!

6 weken, 1 masterclass per week

Laat je inspireren om iets nieuws te doen

Word veelzijdiger, flexibeler en meer gedreven om verandering te realiseren

Profileer jezelf op een manier die bij jou past

Creëer vanuit je eigen kracht

Ervaar persoonlijke groei en ontwikkeling

Weet hoe jij kan bijdragen aan verandering of dat kunt blijven doenGa van waar je nu bent, naar waar je echt wil zijn.

Stop met continu hetzelfde doen. Continu dezelfde paadjes in je brein aflopen, die je gevangen houden in je patroon. Sta open voor het onbekende, luisteren, lef om jezelf te laten zien, van fitting in naar standing out. Van processen naar creativiteit, van doen wat je altijd al deed naar nieuwe dingen neerzetten en je eigen stijl ontwikkelen.

Maak de keuze.

Wees creatiever dan ooit.

Unleash Your Creativity.

Wacht niet langer

ALLE INFO


Klanten zeggen dit over Futureness:

'Futureness inspireert en brengt verdieping in je ontwikkeling door je te laten leren van een unieke groep collaborators met ieder een eigen invalshoek'.

<p><span style="color: rgb(13, 14, 16);">Robert van 't Blik</span></p>, <p><span style="color: rgb(104, 116, 126);">Development Catalyst</span></p>

Robert van 't Blik

Development Catalyst

'Futureness is echt een kadootje aan mezelf om me op een fijne manier breder te ontwikkelen.'

<p><span style="color: rgb(13, 14, 16);">Christianne</span></p>, <p></p>

Christianne

'Zo verfrissend om zwarte en LGBTQ+ mensen vertegenwoordigd te zien als experts van hun eigen vak op het gebied van ondernemerschap en inclusiviteit.'

<p>Gyor Moore</p>, <p><span style="color: rgb(104, 116, 126);">Inclusive Brand Strategist</span></p>

Gyor Moore

Inclusive Brand Strategist

Unleash Your Creativity

Zet je linker hersenhelft aan het werk

De wekelijkse videotraining waarin je in 6 classes aan de slag gaat met je eigen identiteit en creativiteit. Je leert hoe je vanuit je eigen identiteit kunt creëren, het podium kunt pakken en jezelf kunt branden. Je gaat aan de slag met concrete prototypes van jouw creatief ontwerp, of dit nu een game, een podcast of een illustratie is. In al deze vormen van expressie gebruik je je linker hersenhelft en durft uit de gebaande paden te treden. Jij bent klaar om jouw creativiteit aan de wereld te tonen!

Elke maandag

Start je week goed met inspiratie van buitenaf. Elke maandag om 7 uur 's ochtends ontvang je de mail die jou direct naar de juiste masterclass van die week brengt. Niet nadenken, gewoon klikken.

6 weken

Doordat je 6 weken een ritme van inspiratie en actie opbouwt, maak je van 2021 jouw jaar. Nieuwe paadjes slijten zich in, en oud gedrag verdwijnt.

leer van innovators

Leer van en met bedrijven en ondernemers die hun niche innoveren. Motiveer jezelf om buiten de kaders te denken, om thema’s persoonlijk en tastbaar te maken, en verandering teweeg te brengen in jouw leven.

Op basis van NLP

Doordat de training inzichten vanuit Neuro Linguïstisch Programmeren gebruikt, ga je beter communiceren en werk je onbewust aan je mindset.

Aan het einde van het traject heb je dit bereikt:


1.
Je bent creatiever

Je weet waar je voor staat en durft daar ook voor te gaan staan. Je kunt je creativiteit en jouw ideeën helder overbrengen en vertrouwt meer op je keuzes. Je hebt de skills om buiten de gebaande paden te denken en te doen.

2. Je doorbreekt beperkende systemen

Je bent in staat om verbanden te leggen en patronen te herkennen bij jezelf. Je hebt een analytisch en kritisch vermogen ontwikkeld om de norm te bevragen en ziet dat je als creatieveling invloed hebt op verandering.

3. Sta je nog meer open voor de wereld

Je leert jezelf open te stellen, om inspiratie binnen te laten en hier op voort te bouwen

4. Voeg jij nog meer waarde toe.

Je ziet waar groei mogelijk is, waar meer impact gemaakt kan worden en je hebt de skills ontwikkeld om dit om te zetten in actie.


Dit kun je verwachten van de training

6 weken lang ontvang je iedere maandag een email met daarin jouw toegang naar de video masterclass en een daaraan gekoppeld werkboek.Week 1, 2 en 3: Identiteit en stijl

Leer hoe jij je eigen stijl kunt ontwikkelen, je stage presence en superheld een podium kunt geven en je van je idee je business maakt.

Week 4, 5 en 6: Aan de slag met jouw prototype

We helpen je om jouw nieuwe inzichten over je eigen identiteit, superheld en stijl, daadwerkelijk te vertalen naar creatieve prototypes.

In week 4 laat je je creativiteit los op de wereld van gamification en in week 5 ga je je eigen podcast maken. Tot slot ga je in week 6 aan de slag met jouw eigen personal brand.


Wat je precies bij je Unleash Your Creativity traject krijgt:

<p><span class="text-2xl">Wekelijkse video masterclass</span></p>

Wekelijkse video masterclass

Elke week krijg je een email met daarin een inspirerende masterclass. Direct op je laptop of je mobiel te bekijken.

<p><span style="color: #000000;"><span class="text-2xl">Samenvattend werkboek</span></span></p>

Samenvattend werkboek

Verwerk je opdrachten van iedere masterclass in het bijbehorende werkboek. Gestructureerd op basis van de hero's journey.

<p><span style="color: #000000;"><span class="text-2xl">Theorie en achtergrond</span></span></p>

Theorie en achtergrond

Naast de les en de opdracht geven we je extra leestips, business strategieën en wetenschappelijke onderbouwingen.


'Creativity is intelligence having fun.'

Einstein

Klaar om buiten de gebaande paden te stappen?

6 weken inspiratie en werken aan creativiteit

9+ uur aan waardevolle lessen en inzichten

Direct beginnen

price option <p>UNLEASH YOUR CREATIVITY </p>

UNLEASH YOUR CREATIVITY

€299,-

Het creativity track om jouw stijl en creativiteit in 2021 volop in te zetten!


FAQ

Waarom duurt dit traject 6 weken?

Door jezelf 6 weken lang te committeren aan je eigen creatieve ontwikkeling zet je echte verandering in gang. In totaal is de inhoud van het traject ongeveer een dag aan informatie, maar door het uit te strekken maakt het veel meer impact en kom je in een ritme van continu leren.

Wat voor opdrachten kan ik verwachten?

De opdrachten en heldere templates zijn erop gericht dat jij de learnings van de losse lessen meteen kunt omzetten in wat voor jou toepasbaar is. We vinden het heel belangrijk dat je jouw ideeën gaat omzetten in actie en dat je niet blijft zitten met een miljoen inzichten zonder dat je weet hoe je ermee aan de slag gaat.

Mijn vraag staat er niet bij

Check onze algemene FAQ even, misschien staat daar het antwoord waar je naar zoekt. Zo niet mag je ons altijd een email sturen op hello@futureness.nl