Unleash Your Creativity

6 masterclasses en wekelijkse groepscoaching om jouw unieke creatief talent aan te wakkeren en je linker hersenhelft aan het werk te zetten! Gegeven door het beste creatieve talent van Nederland.


Startdatum: in overleg

YES, WE'RE IN!

Unleash Your Creativity is een 6-weeks online video- en coachingstraject met wekelijkse video masterclasses, gegeven door de meest relevante en inspirerende ondernemers, creatives en business disruptors die hun beste inzichten met je delen. Inclusief individuele opdrachten, teamopdrachten en live coaching om alles uit jezelf te halen.

Na 6 weken is jouw team creatiever en zelfverzekerder en weten zij hoe je hun eigen ideeën gebruiken om iets nieuws in de wereld te zetten.

Kom uit je comfortzone!

6 weken, 1 masterclass en 1 coachingssessie per week

Laat je inspireren om iets nieuws te doen

Word veelzijdiger, flexibeler en meer gedreven om verandering te realiseren

Profileer jezelf en je team op een manier die bij jou past

Creëer vanuit je eigen kracht

Ervaar persoonlijke groei en ontwikkeling

Weet hoe jij kan bijdragen aan verandering of dat kunt blijven doenGa van waar je nu bent, naar waar je echt wil zijn.

Stop met continu hetzelfde doen. Continu dezelfde paadjes in je brein aflopen, die jou en je team gevangen houden in hetzelfde patroon. Sta open voor het onbekende, luisteren, lef om jezelf te laten zien, van fitting in naar standing out. Van processen naar creativiteit, van doen wat je altijd al deed naar nieuwe dingen neerzetten en jullie eigen stijl ontwikkelen.

Maak de keuze.

Wees creatiever dan ooit.

Unleash Your Creativity.

Wacht niet langer

ALLE INFO


Klanten zeggen dit over Futureness:

'Futureness inspireert en brengt verdieping in je ontwikkeling door je te laten leren van een unieke groep collaborators met ieder een eigen invalshoek'.

<p><span style="color: rgb(13, 14, 16);">Robert van 't Blik</span></p>, <p><span style="color: rgb(104, 116, 126);">Development Catalyst</span></p>

Robert van 't Blik

Development Catalyst

'Futureness is echt een kadootje aan mezelf om me op een fijne manier breder te ontwikkelen.'

<p><span style="color: rgb(13, 14, 16);">Christianne</span></p>, <p></p>

Christianne

'Zo verfrissend om zwarte en LGBTQ+ mensen vertegenwoordigd te zien als experts van hun eigen vak op het gebied van ondernemerschap en inclusiviteit.'

<p>Gyor Moore</p>, <p><span style="color: rgb(104, 116, 126);">Inclusive Brand Strategist</span></p>

Gyor Moore

Inclusive Brand Strategist

Unleash Your Creativity

En groei als team

De wekelijkse videotraining en online coaching waarin je met je team in 6 classes aan de slag gaat met je eigen identiteit en creativiteit. Je leert hoe je vanuit je eigen identiteit kunt creëren, het podium kunt pakken en jezelf kunt branden. Je gaat aan de slag met concrete prototypes van jouw creatief ontwerp, of dit nu een game, een podcast of een illustratie is. In al deze vormen van expressie gebruik je je linker hersenhelft en durft uit de gebaande paden te treden. Speciaal gemaakt voor teams die vastzitten in hun oude patronen en hun unieke talent op de voorgrond willen zetten!

Elke maandag

Start je week goed met inspiratie van buitenaf. Elke maandag om 7 uur 's ochtends ontvang je de mail die jou direct naar de juiste masterclass van die week brengt. Niet nadenken, gewoon klikken.

6 weken coaching

Doordat je 6 weken een ritme van inspiratie en actie opbouwt, maak je van 2021 jouw jaar. Nieuwe paadjes slijten zich in, en oud gedrag verdwijnt. Onze NLP-coach helpt hierbij tijdens de wekelijkse teamcoaching.

Teamopdrachten

Leer van en met bedrijven en ondernemers die hun niche innoveren. Op basis van de intake krijg je op maat gemaakte teamopdrachten die jullie motiveren om buiten de kaders te denken, om thema’s persoonlijk en tastbaar te maken, en verandering teweeg te brengen in jullie organisatie.

Op basis van NLP

Doordat de training inzichten vanuit Neuro Linguïstisch Programmeren gebruikt, ga je beter communiceren en werk je onbewust aan je mindset.

Aan het einde van het traject hebben jullie dit bereikt:


1.
Jullie zijn creatiever

Iedereen in je team waar die voor staat en durft daar ook voor te gaan staan. Zij kunnen creativiteit en ideeën helder overbrengen en vertrouwen meer op hun eigen keuzes. Je team heeft de skills om buiten de gebaande paden te denken en te doen.

2. Jullie doorbreken beperkende systemen

Jullie zijn in staat om verbanden te leggen en patronen te herkennen bij jezelf, het team en in de organisatie. Ieder heeft een analytisch en kritisch vermogen ontwikkeld om de norm te bevragen en ziet dat creativiteit invloed heeft op verandering.

3. Het team heeft een plan

Om deze creativiteit vast te stellen, om inspiratie binnen te laten en hier op voort te bouwen.

4. Jullie voegen meer waarde toe

Het team ziet waar groei mogelijk is, waar meer impact gemaakt kan worden en ieder van jullie heeft de skills ontwikkeld om dit om te zetten in actie.


Dit kun je verwachten van de training

6 weken lang ontvang je iedere maandag een email met daarin jouw toegang naar de video masterclass en een daaraan gekoppeld werkboek. Hierin vind je individuele opdrachten. Ook ontvang je een teamopdracht. Elke vrijdag is er een coachcall om de class en opdrachten te bespreken en hier meer diepgang uit te halen.Week 1, 2 en 3: Identiteit, stijl en ideeën

Leer hoe jij je eigen stijl kunt ontwikkelen, je stage presence en superheld een podium kunt geven en hoe je van je idee een business maakt.

Week 4, 5 en 6: Aan de slag met jouw prototype

We helpen je om jouw nieuwe inzichten over je eigen identiteit, superheld en stijl, daadwerkelijk te vertalen naar creatieve prototypes.

In week 4 laat je je creativiteit los op de wereld van gamification en in week 5 ga je je eigen podcast maken. Tot slot ga je in week 6 aan de slag met jouw eigen personal brand.


Wat je precies bij je Unleash Your Creativity traject krijgt:

<p><span class="text-2xl">Wekelijkse video masterclass</span></p>

Wekelijkse video masterclass

Elke week krijg je een email met daarin een inspirerende masterclass. Direct op je laptop of je mobiel te bekijken. Inclusief individuele opdrachten en teamopdrachten.

<p><span style="color: #000000;"><span class="text-2xl">Samenvattend werkboek</span></span></p>

Samenvattend werkboek

Verwerk je opdrachten van iedere masterclass in het bijbehorende werkboek. Naast de les en de opdracht geven we je extra leestips, business strategieën en wetenschappelijke onderbouwingen.

<p><span class="text-2xl">15 uur teamcoaching</span></p>

15 uur teamcoaching

Een intake om het team en de coachvraag helder te krijgen, een kickoffsessie met het hele team, wekelijkse coaching op vrijdag en een afsluitende oogstsessie om jullie verdere plannen te verankeren.


'Creativity is intelligence having fun.'

Einstein

Klaar om buiten de gebaande paden te stappen?

6 weken inspiratie en werken aan creativiteit

9+ uur aan video masterclasses

15 uur aan waardevolle lessen en inzichten via de groepscoaching

Startdatum in overleg

price option <p>UNLEASH YOUR CREATIVITY </p>

UNLEASH YOUR CREATIVITY

€4.490,-

Het creativity track om met je hele team jullie stijl en creativiteit in 2021 volop in te zetten!


FAQ

Wat is de maximale groepsgrootte?

Dit traject is zeer goed geschikt voor teams t/m 10 personen, vooral om de dialoogsessies goed te kunnen structureren en ook voldoende aandacht aan elke deelnemer te kunnen geven. Meer personen in overleg.

Waarom duurt dit traject 6 weken?

Door jezelf 6 weken lang te committeren aan je eigen creatieve ontwikkeling zet je echte verandering in gang. In totaal is de inhoud van het traject ongeveer een dag aan informatie, maar door het uit te strekken maakt het veel meer impact en kom je in een ritme van continu leren.

Wat voor opdrachten kan ik verwachten?

De opdrachten en heldere templates zijn erop gericht dat jij de learnings van de losse lessen meteen kunt omzetten in wat voor jou toepasbaar is. We vinden het heel belangrijk dat je jouw ideeën gaat omzetten in actie en dat je niet blijft zitten met een miljoen inzichten zonder dat je weet hoe je ermee aan de slag gaat.

Mijn vraag staat er niet bij

Check onze algemene FAQ even, misschien staat daar het antwoord waar je naar zoekt. Zo niet mag je ons altijd een email sturen op hello@futureness.nl