Veelgestelde vragen

Hier vind je de vragen die wij vaak horen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons op hello@futureness.nl en we nemen contact met je op!

Hoe werkt Futureness coaching precies?

Futureness is een platform dat doorlopende persoonlijke coaching biedt. Dit kan in de vorm van een maand- of jaarabonnement. Als je je aanmeldt volgt een intake-gesprek om jouw coaching te kunnen personaliseren. Je kijkt videocoachings van > 30 diverse contributors en volgt de wekelijkse livecoaching van Leroy. Als je een intensief traject wilt doorlopen, dan kan je kiezen voor Free Your Mind, Unleash Your Creativity of New Leadership Basics.

Wat kan ik verwachten van de intake?

De intake is een gesprek van 15 minuten met Leroy van Futureness. Hierin krijg je:

  • Helderheid over jouw doelen

  • Inzicht in wat jou tot nu toe tegen heeft gehouden

  • Weet je welke actie je nu kunt nemen om naar jouw next level te gaan


Hoeveel tijd kost de coaching?

Per week ben je ongeveer 2,5 aan het werk met je persoonlijke ontwikkeling.

De videocoaching duurt 15 minuten, de livecoaching 1 uur. De overige tijd besteed je aan het uitwerken van de geleide opdracht en dagelijkse korte activaties.

Wat gebeurt er tijdens de livecoaching?

Leroy geeft de livecoaching op vrijdag. Soms neemt een van de Futureness coaches het over of is erbij aanwezig. In de livecoaching zul je extra oefeningen en opdrachten gaan doen die je sowieso meer inzichten geven en verder brengen. Soms zal er gevraagd worden om je verhaal te delen om zo persoonlijk gecoacht te worden, dat hoeft niet als je dat niet wil.

Op welke methodiek is de coaching gebaseerd?

Futureness werkt op basis van verschillende methodes zoals NLP, Myers-Briggs persoonlijkheidstypes en op de best practices van verschillende succes en ondernemerscoaches.

Voor wie is deze coaching bedoeld?

We richten ons op millennials die niet zo goed weten wat ze willen, voelen dat er meer in zit, meer zelfvertrouwen willen en hun missie willen vinden. We geloven dat iedereen een coach verdient en dat het onzin is dat het lijkt alsof je het allemaal zelf zou moeten weten en doen.

We zijn actief bezig om de norm te bevragen om echt je eigen pad te vinden, dit vind je ook terug bij iedereen in de Futureness Community.

Wat is het verschil met een reguliere coach?

Een reguliere coach is gemiddeld duurder. Wij bieden je 5x meer contactmomenten aan voor de helft van de prijs. Maar het grootste verschil is wel dat Futureness je niet gaat voorzien van maar één perspectief. We vullen jouw traject met verhalen, inzichten en strategieën van diverse ondernemers, kunstenaars, creators, coaches, managers, drag queens, en CEO's uit verschillende communities zoals de queer, feministische en start-up community. Juist omdat het tijd is om jouw pad te vinden is het essentieel om diverse input te krijgen.

Over Intensive Tracks

Waarom duurt een traject 2 maanden?

Door jezelf 2 maanden lang, voor 15 minuten per werkdag te committeren aan je eigen ontwikkeling te werken zet je echte verandering in gang. In totaal is de inhoud van het traject ongeveer een dag aan informatie, maar door het uit te strekken gaat het veel meer impact maken en kom je in een ritme van continu leren.

Wat zijn microlearnings?

Microlearnings zijn korte lessen over 1 onderwerp. Het is bewezen dat deze manier van geïsoleerd leren de meest effectieve manier is om nieuwe inzichten tot je te nemen en ze ook daadwerkelijk te laten resoneren. Onze microlearnings zijn videolessen die je dagelijks op ons platform kunt bekijken.

Wat voor opdrachten kan ik verwachten?

De opdrachten en heldere templates zijn erop gericht dat jij de learnings van die dag meteen kunt omzetten in wat voor jou toepasbaar is. We vinden het heel belangrijk dat je jouw ideeën gaat omzetten in actie en dat je niet blijft zitten met een miljoen inzichten zonder dat je weet hoe je ermee aan de slag gaat.

Over Futureness

Wat is de visie van Futureness?

Het is onze visie dat er meer diversiteit en innovatie nodig is om onze maatschappij duurzaam te verbeteren. Onze bijdrage hieraan, is personal & videocoaching die je nieuwe dingen leren en je inspireren tot het veranderen van je eigen toekomst.

Wie zitten er achter Futureness?

Futureness is een merknaam van Futureness B.V.. Deze is opgericht door Leroy Duivenvoorden, Vera Westenberg en Milena Grul. Meer over ons lees je hier.

Futureness gebruiken en betalen

Hoe ziet het aanmeldproces eruit?

Na je aanmelding nemen we contact met je op per mail en plannen we binnen 3 werkdagen een telefonische intake. Vervolgens stellen we je traject samen en kun je direct starten.

Kan ik de videolearnings ook offline bekijken?

Nee, dit is niet mogelijk. Je hebt een internetverbinding nodig om de content te kunnen bekijken.

Hoe kan ik de videolearnings op mijn telefoon bekijken?

 Je kunt heel simpel naar www.futureness.nl gaan via de webbrowser op je mobiel en vervolgens inloggen op ons platform. Ook kun je via de e-mail naar de learning van die dag gaan, dan kom je direct in de juiste video terecht.

Kan ik met meerdere mensen 1 abonnement nemen?

Nee, het is niet mogelijk om met meerdere mensen 1 abonnement te nemen. Ook is het niet mogelijk om met meer dan 1 gebruiker tegelijkertijd ingelogd te zijn. Als je wel graag van groepskorting zou willen profiteren, neem dan contact met ons op.

Kan ik ook hele masterclasses kopen?

Ja, in de Catalog zie je de volledige masterclasses van onze contributors staan. Als je interesse hebt in meer verdieping op één van de onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn, kun je hiertoe apart toegang verkrijgen. Een losse masterclass kost € 99,-. Direct na betaling wordt de class aan jouw bibliotheek toegevoegd.

Wanneer innen jullie het abonnementsgeld?

Je betaalt de eerste keer het abonnement voor 1 maand vooruit. Daarna wordt je abonnement automatisch verlengd per maand. In je dashboard kan je jouw specifieke verlengdatum terugvinden. Klik hiervoor op je eigen naam (account) en daarna op dashboard. Je gegevens staan bij 'subscriptions'. Een jaarabonnement betaal je direct 1 jaar vooruit. Als dank hiervoor ontvang je 3 maanden gratis :)

Mijn creditcard is geweigerd, wat moet ik nu doen?

Je kunt óf de bank bellen om de transactie alsnog door te laten gaan óf een andere betaaloptie kiezen via PayPal.

Kan ik ook een factuur krijgen voor mijn werkgever?

Mail ons even op hello@futureness.nl wat je precies moet aanleveren voor je werkgever. Dan gaan we het helemaal regelen samen!

Mijn vraag staat er niet bij.

No worries! Mail ons op hello@futureness.nl. We mailen meestal binnen een dag terug :)